Başbakan Vekili Veysi Kaynak oldu!

Başbakan Vekili Veysi Kaynak oldu!

Başbakan Binali Yıldırım’ın Malta ve Almanya ziyaretleri nedeniyle Yıldırım’ın önerisi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Başbakanlığa dün itibariyle Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak vekâlet etmeye başladı.

19 Şubat 2017 - 13:20

Yurtdışı ziyaretleri nedeniyle Başbakanlığa ve Bakanlıklara vekâlet etme işlemi 16 Şubat 2017 tarihli ve 29981 mükerrer sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın, bir takım görüşmelerde bulunmak üzere; 16 Şubat 2017 tarihinden itibaren Malta ve Almanya ziyaretleri nedeniyle dönüşüne kadar Başbakanlık makamına, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın vekâlet etmesi talebi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından uygun bulundu.  Başbakanlığa ve Bakanlıklara vekâlet etme işlemi kapsamında alınan karar neticesinde Başbakan Yıldırım ile beraber Malta ve Almanya’ya gidecek olan Bakanların yerine vekâlet edecek Bakanlıklar da açıklandı.


İşte yurtdışına çıkacak olan bakanlar ve dönüşlerine kadar yerlerine vekâlet edecek olan bakanlar: “Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik’in yerine Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayankaya’nın yerine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin yerine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın yerine Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın yerine Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın yerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu vekâlet edecek. (HABER: KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...