Başbakan Yardımcısı Kaynak Göksun’da

Başbakan Yardımcısı Kaynak Göksun’da

Hafta sonu Kahramanmaraş’a gelen Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine çıkarma yaptı. Kaynak Kaymakam Cengiz Ayhan’ı makamında ziyaret ettikten sonra partisinin Göksun İlçe Danışma Meclis Toplantısına katıldı.

30 Ocak 2017 - 19:21

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kültür ve Turizm eski Bakanı Mahir Ünal ve Ak Parti Milletvekilleri Kahramanmaraş programının ardından Göksun’a hareket etti. Göksun’da Kaymakam Ayhan, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ve partilileri tarafından karşılanan Kaynak ve Milletvekilleri ile İl Başkanından oluşan heyet Kaymakamlık makamına geçti.

Göksun Kaymakamı Cengiz Ayhan’ı makamında ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Kaynak ziyaretin ardından partisinin ilçe danışma meclis toplantısına katıldı.

Burada partililerine seslenen başbakan Yardımcısı Kaynak, demokrasi, cumhuriyet kavramlarının yeni anayasa ile ete kemiğe bürüneceğini, ayrıca yeni anayasanın seçilmişlerin karşısına iktidar kuran FETÖ gibi örgütlerin iktidarının da çöpe gideceğini söyledi.

Yeni anayasada iktidara kim gelirse gelsin iktidarını sürdürecek olanların önünü kesecek düzenleme olduğuna vurgu yapan Kaynak Ak Partinin 1 Kasım seçimlerinde yüzde 50 oy aldığını anımsatarak şöyle konuştu; “milletin yüzde 50’si Ak Partiye oy verdi fakat Fetullahçı terör örgütü ülkeni stratejik kurumlarını kuşatmış.  Yani millet kimi seçerse seçsin iktidarını sürdürecek bir düzen kurmuş. Nisan ayında yapacağımız referandum artık bunu kıyamete kadar çöplüğe gömecektir. Artık kim seçilirse seçilsin, iktidarı sürdüremeyeceklerdir. Millet iktidarını sürdürecektir. Millet kimi seçerse o iktidar olacaktır. Bizim milletimiz yanlış yapmaz. Demokrasi, cumhuriyet bu kavramlar bu anayasa ile ete kemiğe bürünecek. Bundan sonra evet hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bundan sonra kim seçilirse, seçilsin birileri iktidarlarını sürdüremeyecek. Bundan sonra milletimizin yetki verdiği, milletimizin görev verdiği insanlar millet ile beraber kendi geleceklerine kadar verecekler."

Ziyarete, Başbakan Yardımcısı Kaynak’ın yanı sıra, Kültür ve Turizm eski Bakanı Mahir Ünal,  Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Dr. Mehmet İlker Çitil ve İmran Kılıç, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Tutlu, Onikşubat Belediye Başkanı HanifiMahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve partililer katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu