Başkan Aydın’dan anlamlı ziyaret

Başkan Aydın’dan anlamlı ziyaret

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, 3 Aralık Dünya Engelli Günü münasebetiyle Özel Aybike Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

04 Aralık 2019 - 01:00

Ziyarette, üzerinde, ‘Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok’ sloganı yazılı yaş pasta ile özel eğitim öğrencilerine, öğretmenlerine ve idarecilerine çiçek veren Başkan Aydın, Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Güzel’den bilgiler aldı.

Hayatı paylaşmak için tüm bireylerin eşit olduğuna işaret eden Başkan Aydın, yaptığı konuşmada, “Bu gün 3 Aralık dünya engelliler günü. Engelli demek istemiyoruz, çünkü hayatı paylaşmak için engel yok. İnşallah hep beraber bu hayatı paylaşacağız. Bu kardeşlerimizin hayata bakışını, yaşam standartlarını yükseltmek, onların hayatını kolaylaştırmak için yerel yönetimler olarak, genel idare olarak, halkımız olarak, özel eğitim merkezleri olarak her beraber büyük bir gayret sarf etmekteyiz.” dedi.

Başkan Aydın’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren, Özel Aybike Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Güzel’de yaptığı konuşmada, “Öncelikle tüm öğrencilerimin gününü kutluyorum. Ailelerine tekrardan bu öğrencilere sabır gösterdikleri için hepsine teşekkür ediyorum. Bu gün bizi yalnız bırakmayıp ziyaret eden Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Coşkun Aydın çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
SANKO Park 23 Nisan’a Özel Ödüllü Resim Yarışması Düzenliyor
SANKO Park 23 Nisan’a Özel Ödüllü Resim Yarışması...