Başkan Aydın, Minik Futbolculara Moral verdi
Reklam

Başkan Aydın, Minik Futbolculara Moral verdi

Kahramanmaraş Amatör Futbol U13 Ligi B gurubunda yer alan Göksun Belediyespor Futbol Takımı, 8 takımın bulunduğu gurupta ilk maçına çıkıyor. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Coşkun Aydın, 22 Nisan Cumartesi günü saat 13.00’da Kahramanmaraş Saim Çotur Stadı’nda Kızılsekispor ile ilk maçına çıkacak olan U13 futbol takımımızın son antrenmanına katılarak minik sporcularımıza moral verdi

26 Nisan 2017 - 15:18

Göksun Stadında son antrenmanını yapan, 2004-2005-2006 doğumlu 35 lisanslı sporcudan oluşan U13 futbol takımını ziyaret ederek minik futbolcularla bir süre sohbet eden Başkan Aydın, antrenör Bayram Yapar’dan takımın son durumu hakkında bilgiler aldı.

 

Minik futbolculara herhangi bir sakatlık durumu olmadan kazasız belasız bir sezon geçirmelerini temenni eden Başkan Aydın, yaptığı konuşmada, “Her spor dalında ve her yarışmada hiç kuşkusuz hedef galip gelmek ve kazanmaktır. Bizim hedefimiz sadece spor müsabakası veya yarışmada galip gelmek ve kazanmak değildir. Bizim asıl amacımız sizleri kazanmaktır. Çünkü bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Bizler sizleri spor ahlakı ve ruhu ile vatan ve millet sevgisiyle dolu, devlete ve ailesine hayırlı birer evlat, büyüklerine saygılı küçüklerine sevgili bireyler olarak yetiştirirsek işte bizim asıl galibiyetimiz ve kazancımız bu olacaktır. Sizlerin gerek takımımız içinde gerek okullarınızda ve gerekse de aile ortamında bu bilinçle geleceğe hazırlandığınızdan hiç kuşkum yok. U19 liginde gurubunu üçüncü olarak bitiren, ancak göstermiş oldukları güzel ahlak ve fairplay ile herkesin sevgisini ve takdirini kazanan abileriniz gibi takdir kazanacağınıza ve liginizi daha üst sıralarda bitireceğinize inanıyorum” dedi.

 

Hedeflerinin lig birinciliği olduğunu belirten antrenör Bayram Yapar, “2016-2016 Futbol sezonunda U19 ve U13 ligine katılan Göksun Belediyespor futbol takımımızın hedefi her zaman gurup birinciliğidir.  U19 takımız ile gurupta yapmış olduğu 24 müsabakada 17 galibiyet, 3 mağlubiyet 4 beraberlik aldık. Takımımız rakip filelere 95 gol atıp, kalesinde 27 gol gördüğü müsabakalardan sonra ligi 55 puanla 4. sırada tamamladı. Cumartesi günü ilk maçımıza çıkacağımız U13 liginde de daha iyi sonuçlar almayı ve gurubumuzu birinci bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x