Başkan Erkoç’a Güzel Ahlâk Ziyareti

Başkan Erkoç'a Güzel Ahlâk Ziyareti

Merdan Ahlak Kültür ve Çevre Derneği Ufka Yolculuk Ekibi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'u makamında ziyaret etti.

11 Aralık 2018 - 15:24

Yapılan ziyarette Merdan Ahlak Kültür ve Çevre Derneği Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Pak yapmış oldukları eğitim, kültür, spor ve gençlik çalışmaları hakkında bilgiler verirken; Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü Derneği bünyesinde yürütülen izcilik faaliyetlerinin gençlerin bedenen, ruhen ve ahlaken gelişmesinde önemli rol oynadığı belirtti. 

Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması Doğu Akdeniz Bölge Danışmanı Eğitimci Hüseyin Yılmaz ise bu yıl yedincisi düzenlenen  “Güzel Ahlâk” temalı Ufka Yolculuk Kitap Okuma Bilgi ve Kültür Yarışmasına ilişkin; bol ödüllü, kaybedeni olmayan yarışmanın Türkçe dilinde İlkokul, Ortaokul ve Lise kategorilerinde, Arapça dilinde 18 yaş altı olarak yapıldığını ve kayıtların www.ufkayolculuk.com sitesi üzerinden ücretsiz olarak yapılabildiğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken; Ufka Yolculuk Yarışmasını ve derneğin diğer faaliyetlerini yakından takip ettiğini, bu tür çalışmaların toplumda ve özellikle gençlerde büyük farkındalık oluşturduğunu, bu seneki yarışma konusu olan Güzel Ahlak' ın gençlik için çok önemli olduğunu vurgulayarak yarışma konusunda destek sözü verdi.

Dernek Başkanı Pak; bizler de Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'a başkanlığı dönemince şehrimize yapmış olduğu güzel çalışmalar, Dernek çalışmalarımıza yaptıkları maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz dedi.

1 MİLYON ₺ ÖDÜLLÜ YARIŞMANIN KAYITLARI BAŞLADI!

Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından uluslararası çapta ücretsiz olarak düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması’nın yedincisi için başvurular başladı.

“Güzel Ahlâk” konusuyla Türkçe ve Arapça olarak düzenlenecek olan Ufka Yolculuk 7. Bilgi ve Kültür Yarışması, 1 Kasım 2018 tarihi itibariyle www.ufkayolculuk.com sitesi üzerinden başvurulara açıldı.

Türkiye'nin en büyük sivil yarışması olma özelliğini taşıyan ve binlerce gönüllünün organizasyonuyla desteklenen yarışma bu yıl yeni sınav sistemine geçti. İki aşamalı olacak yarışmada 17-18 Şubat 2019 tarihinde online sınav, 17 Mart 2019 tarihinde ise yazılı sınav gerçekleştirilecek.

Türkçe ve Arapça olarak düzenlenecek yarışmanın Türkçe kategorileri, İlkokul, Ortaokul ve Lise olarak belirlendi.

Yarışmada dereceye girenler, başta Umre olmak üzere çok sayıda ödül kazanarak Güzel Ahlak’ ı kazanma yolunda birbirleriyle yarışmış olacaklar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi