Başkan Güngör’den emojili araç satışı

Başkan Güngör'den emojili araç satışı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi eski makam aracının satışıyla ilgili Başkan Hayrettin Güngör’ün paylaşımındaki göz kırpan emoji dikkat çekti.

27 Ağustos 2019 - 00:07 - Güncelleme: 27 Ağustos 2019 - 00:28

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında kullanılan ‘Mercedes’ marka ‘S320 CDİ4 Matic’ model aracın satışı için 3 Eylül’de ihaleye çıkıldığı açıklandı.

Söz konusu aracın ihale usulü satışıyla ilgili bir paylaşım da Hayrettin Güngör’ün Twitter hesabından geldi.
“Başkanlık makamında kullanılan Mercedes marka aracı satışa çıkardık. 3 Eylülde yapılacak ihalede taliplileri bekleniyor   şeklinde not düşülen paylaşımın sonunda ise göz kırpan emoji dikkat çekti.

şeklindeki göz kırpan emoji ile ne anlatılmak istendiği merak konusu olurken, ihale usulü yapılacak satışta mesaj mı veriliyor sorusu akıllara geldi.

Ayrıca bir süredir Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin borcu olduğu konuşulurken, bu emoji ile 1,5 milyar olduğu belirtilen borcun bir kısmının ödenebileceği mi anlatılmak isteniyor düşüncesi de akıllara geliyor.

Öte yandan göz kırpan emoji twitter hesabındaki bazı takipçilerin de dikkati çekmiş olacak ki bir kişi, yanıt olarak “tamam da bu ne” diye yorum yapmış.


Büyükşehirden yapılan açıklamada;

BAŞKANLIK ARACI SATIŞA ÇIKARTILDI

Büyükşehir Belediyesi Mercedes marka makam aracını satışa çıkardı. İhale 3 Eylül’de yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında kullanılan ‘Mercedes’ marka ‘S320 CDİ4 Matic’ model aracın satışı için 3 Eylül’de ihaleye çıkıyor. Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda, 14.15’te gerçekleştirilecek ihale ile ilgili detaylı bilgiler https://kahramanmaras.bel.tr/ihale-ilanlariadresinde yayınlanmaktadır.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x