Başkan Mahçiçek’ten, Özgül’e ’Hayırlı Olsun’ Ziyareti
Reklam

Başkan Mahçiçek'ten, Özgül’e 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

11 Şubat 2019 - 04:59

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Kurucu Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Sami Özgül'e 'hayırlı olsun' ziyaretleri devam ediyor. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Rektör Özgül'ü makamında ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundu.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarete, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Küçükönder ve  Genel Sekreter Mustafa Kemal Hançerli de eşlik ederken, üniversitenin kuruluş sürecinde atılacak adımlar noktasında istişareler yapıldı.

Başkan Mahçiçek, ziyarette yaptığı konuşmada, İstiklal Üniversitesi'nin kente değer katacağını belirterek, "İkinci üniversitemizin Kahramanmaraş'ın gelişimine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Özellikle Prof. Dr. Sami Özgül'ün de rektör olarak atanması kuruluş sürecinin daha sağlıklı ilerlemesini sağlayacaktır. Bir kez daha Sami Bey'e ve ekibine başarılar diliyor, üniversitemizin Kahramanmaraş'a hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özgül ise, dilek ve temennileri dolayısıyla Başkan Mahçiçek'e teşekkür etti. Üniversitenin kuruluş sürecinde Kahramanmaraş'ın tüm kurum ve kuruluşları ile iyi ilişkiler içerisinde olacaklarını ifade eden Özgül, "Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek'te görüş ve düşünceleri ile her zaman yanımızda yer aldıklarını dile getirdiler. Bu desteklerinden dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum. El birliği içerisinde İstiklal Üniversitemizin kuruluşunu gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x