“Ben sözleşmemi karşılıklı feshetmedim, kendileri feshetti”

“Ben sözleşmemi karşılıklı feshetmedim, kendileri feshetti”

Kahramanmaraşspor Teknik direktör Oktay Derelioğlu, Kulübünün sözleşmesini tek taraflı feshettiğini söyledi.

19 Kasım 2017 - 02:39

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor'da büyük umutlarla takımın başına getirilen Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Oktay Derelioğlu'nun görevine son verildi.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta son sıralarda yer alan ve kötü günler geçiren Kahramanmaraşspor bir çıkış bulmak amacıyla takımın başına getirdiği Oktay Derelioğlu ile yollarını ayırdı. Derelioğlu ile istediği çıkışı yakalaymayan Kahramanmaraşspor'da sürpriz bir karar verildi. Kulüp yönetimi bir süredir sorunlar yaşadıkları Teknik Direktörle anlaşmalarını tek taraflı olarak fesh ettiler. Bu arada genç teknik direktör Oktay Derelioğlu'nun ise yakın çevresine "işlerine müdahale edildiği ve rahat hareket etme imkanı verilmediği" için rahatsız olduğunu dile getirdiği öğrenildi.

 

RAHAT HAREKET ETME İMKANI VERİLMEDİĞİ SAVUNDU

Bir süre önce takımın başına getirilen Derelioğlu’nun yönetimle arasında son günlerde yaşadığı sorunlar ipleri koparttı. Yönetim biri kupada olmak üzere takımla birlikte 5 karşılaşmaya çıkan Oktay Derelioğlu’nun sözleşmesini tek taraflı feshederken, genç teknik adamın yakın çevresine yönetim tarafından işine karşılığı kendinden habersiz bazı futbolcuların gönderilmesinden dolayı rahatsız olduğunu dile getirdiği öğrenildi.

 

“TEK TARAFLI FESHETTİ AMA KARŞILIKLI OLARAK FESHETTİK DİYE AÇIKLAMA YAPTILAR”

Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'u eleyerek Kahramanmaraşspor'a 1 milyon liraya yakın para kazandırdıklarını belirten Derelioğlu, Özel bir televizyon kanalına yaptığı özel açıklamada, “Kahramanmaraşspor Kulübü sözleşmemi tek taraflı feshetti ama karşılıklı olarak feshettik diye açıklama yaptılar. Başkan geçen hafta ilk 11'de oynattığım 3 tane oyuncuyu benim onayım olmadan kadro dışı bırakıp mukavelelerini feshetti. Bunun akabinde aramızda soğukluk başladı. Başkana, 'Sevgili başkan disiplinsiz bir durum mu var ?' diye sorduğumda bana, 'Hayır ben bunların futbolunu beğenmiyorum” dedi.

 

“İŞİME KARIŞIYORLARDI”

Kahramanmaraşspor'dan işine karışıldığı için ayrıldığını dile getiren Derelioğlu, şunları kaydetti: "Oyuncuların futbollarını beğenmenin kararını ben veririm dedim. Ben bu adamların üçünü de ilk 11'de oynatıyorum dedim. İşime karışılmaya başlandı. Burada nasıl çalıştığımı herkes biliyor. Ben disiplinli bir adamım. Takımımı toparlamaya çalışıyorum ama maalesef böyle çalışma ortamı olmaz, yazık. Burada sözleşmeyi karşılıklı feshettik yazıyorlar. Ben sözleşmemi karşılıklı feshetmedim, kendileri feshetti. Biz, disiplinli ve çalışma iştahı olan bir ekibiz ama maalesef buna izin verilmedi. İnşallah değerimiz anlaşılır” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...