Bir don hikâyesi!

Bir don hikâyesi!

Kahramanmaraş’ta Hürriyet Mahallesi, Şeyh Edibali Bulvarı üzerinde bulunan Mavi Köşe 1 Apartmanı sakinleri, bahçedeki tek kameriyeye çamaşır asan kapıcıdan da buna göz yuman yöneticiden de şikâyetçi.

09 Mart 2017 - 12:19

7 katlı binada, 21 dairenin de ortak kullandığı tek kameriyeye kapıcının çamaşır asmasına sinirlenen apartman sakinlerinden Cuma Özgül, “21 dairede 85-90 kişi yaşıyor. Bu kadar insan bahçedeki tek kameriyeyi kullanmak zorunda kalıyor.

Üstelik kameriyenin ortasında da bir çam ağacı var. Asırlık diye kesilmiyor. Hem ağaç da kameriyedeki alanı kısıtlıyor. Bir de kameriyeye çamaşır asılması, iç çamaşırı asılması kameriyeyi kullanılmaz hale getiriyor” dedi. Apartman yöneticisine defalarca başvurdukları halde vurdumduymazlıkla karşılaştıklarını ifade eden Özgül, “Kapıcımızın dairesinde balkon yok. Balkon olsa oraya asacak. Adamın iki tane küçük çocuğu var. İster istemez sık sık çamaşır yıkanıyor. Apartman yöneticisi A.Y.’ye ister bahçede ister binanın çatı katında çamaşır asılması için yer yapalım dedik. Yönetici ona da yanaşmıyor. Biz bu durumdan çok rahatsızız. Hatta belediyeye başvurduk. Onlar da yöneticiyle aranızda çözün dedi. Yönetici, rahatsız oluyorsan sen de kameriyeye oturma, diyor” ifadelerine yer verdi. Mavi Köşe 1 Apartmanı sakini birilerinin bu işe bir çözüm bulmasını istiyor.  (HABER-FOTO: KENAN ONARAN)

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...