Biz seni çok sevdik

Biz seni çok sevdik

Kahramanmaraşlının 20 aydır özlemle beklediği dev buluşma bugün saat 14.00 itibarıyla son buluyor. Kahramanmaraş’ın muhabbetle bağlı olduğu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bağımsızlık fitilinin ateşlendiği Kahramanmaraş’ta tam bağımsızlığın startını veriyor.

17 Şubat 2017 - 13:04 - Güncelleme: 17 Şubat 2017 - 13:28

Ak Parti daha kurulmamışken, 2001 yılında Kahramanmaraş’a ilk geldiğinde Tekir Yeşil Göz’de on binlerce kişi tarafından misafir edildi. Ak Partinin kurulmasının ardından Kahramanmaraş, 3 Kasım’da sessiz devrimin bir parçası oldu yüzde 53,88 oy oranı ile 8 Milletvekilinin 7’sini verdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Kahramanmaraşlının sevgisi artarak devam etti. 7 Haziran seçimlerinde bile diğer illerde milletvekili sayısı düşerken Kahramanmaraş 6 vekil sayısını korudu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her gelişinde ‘edeler’ diye bağırması, kent halkının yüreğindeki Erdoğan sevgisini daha da yükseltti.

Geçen 5 Gene Seçimde 3 yerel seçimde Ak Partinin kalesi konumunda olan Kahramanmaraş, Başkomutanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a büyük bir tutku ile bağlı.

Kahramanmaraş bir kez  daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı misafir etmenin onurunu yaşıyor. Bugün saat 14.00’da tüm Kahramanmaraşlı Cumhurbaşkanını en iyi şekilde ağırlayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 7 Kişi Yaralandı
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını...