BMI Nasıl Hesaplanır?

BMI Nasıl Hesaplanır?

Ağırlık ve Boydaki erkekler için bu bmi hesaplayıcısı tarafından hesaplanır ve aynı boy ve yaştaki diğer erkeklere göre kilonuzu gösterir. Erkekler için vücut kitle indeksi hesaplayıcı diye bir şey yoktur, ancak resimlerin gösterdiği gibi, kadınlar ve erkekler farklı ağırlık dağılımlarına sahiptir.

09 Kasım 2019 - 00:40

Bel çevresini kontrol et - Erkekler için vücut kitle indeksi hesaplayıcımız burada yardım için, ancak ek olarak belinizi ölçmelisiniz. Vücut kitle indeksi hesaplamanız ne kadar fazlaysa, sağlığınızdaki tehlike o kadar büyüktür. Ve eğer bel ölçünüz erkeklerde 40 inçten fazlaysa, risk artar.

Beden Kitle İndeksi ve Bel Boyutuna Göre İlişkili Hastalık Riski: Aşağıdaki tablo, normal kiloya göre sağlık tehditlerinin doğrulanmasına yardımcı olmaktadır. 18.5 veya daha az - Düşük ağırlık -. -. 18.5 24.9 - Normal - -. -. 25 29.9 - Ağır - Arttırılmış - Üst - 30 34.9 - Aşırı Kilo - Üst - Çok Üst - 35 39.9 - Çok ağır - Çok Yüksek - Çok Yüksek - 40 veya daha fazla - Gerçekten obez - çok yüksek - çok yüksek - Ağırlık tutabilme güvenli bir şekilde, haftada 2 lbs'nin üzerinde kaybetmemeye çalışın. Kilo azaltmaya başvurabilirsiniz, ancak yalnızca doktorunuz kilolu veya obezite sağlığınızı tehlikeye sokarsa izin verirse.

Erkekler İçin Bir Vücut Kitle İndeksi Hesaplama - Birçok erkek kilo almaya çalışırken, formda ve formda göründükleri rakamları saplantılıyor. Bununla birlikte, bir insanın kilosu sağlığın en doğru göstergesi değildir. Bir insan BMI veya vücut kitle indeksi, aslında bir bireyin boyuna göre uygun miktarda vücut ağırlığına sahip olup olmadığının daha doğru bir göstergesidir. Çoğu beslenme uzmanı ve hekim, yeni bir sağlık rejimi önermeden önce bir bireyin sağlıklı mı yoksa sağlıksız mı olduğunu belirlemek için vücut kitle indeksi ölçümlerini kullanır.

Her insanın vücut kütle indeksi hakkında ne bilmesi gerekir? BMI'nizi bulmanın temellerine bir göz atın. Vücut kütle indeksini hesaplamanın yolu - vücut kütle indeksi, vücut kütlesi vücut boyunun sq cinsinden bölünmesi durumunda ulaşılan sayı ile tanımlanır. Boy ve kilo faktörleri girildiğinde vücut kitle indeksini otomatik olarak belirleyen erkekler için çevrimiçi vücut kitle indeksi hesaplayıcısının kullanılması, anında doğru ve tutarlı bir ölçüm almak için harika bir yoldur. Vücut kitle indeksi Erkekler İçin - Kadınlar için geçerli olan aynı kriterler, BKİ ile ilgili olarak erkekler için geçerli değildir.

Kadınlar için bir kategoride sayılan bir vücut kitle indeksi numarası erkekler için tamamen farklı bir kategoride olabilir. Boylara karşı ağırlık ölçmenin sonucu, erkekler için vücut kitle indeksi çizelgesi ile ilgili olarak aşağıdaki kategorilerden birine girer! 18.5 ve altı hafiftir. 18,5 - 25 normal ağırlıktır. 25 ila 30 aşırı kilolu. 30 ve üstü obez. Bedeninizi Tanımanın Önemi Vücut kitle indeksi - Vücut kitle indeksi ölçümü, kas, yağ ve kemikten oluşan doku kütlesi miktarının iyi bir şekilde ölçülmesini sağlar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...