Bölgemizin tümünü inceliyoruz

Bölgemizin tümünü inceliyoruz

Kısa bir süre önce Ömer Oruç Bilal Debgici’nin il başkanı seçilmesinin ardından Ak parti Genel Merkezince ataması yapılan Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu işlere hızlı başladı. İlçesindeki oyları artan ve eksilen mahalleleri bir heyet kurarak mercek altına aldı.

23 Nisan 2018 - 03:55

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatında Medya Başkanlığı görevini yaparken, Debgici’nin İl Başkanı seçilmesinin ardından ataması yapılan Avşaroğlu ilçesini mercek altına aldı. Kurduğu heyetle mahalleleri bir bir incelediklerini belirten Avşaroğlu; “hangi mahallede oylarımız artmış, hangilerinde azalmış. Bunların tespitini yaparak azalan oyların nedenlerini araştırmaya başladık. İlçemiz Türkiye’de ilk üç sıradadır ve Kahramanmaraş’ta da birincidir. Bunun sorumluluğuyla hareket ediyoruz ve aldığımız hizmet bayrağını en üst seviyelere çıkarmak istiyoruz.” Dedi.

 

BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE GİTTİK DÖNDÜK

Debgici’nin il başkanı olmasıyla Dulkadiroğlu İlçe Başkanının da teşkilattan biri olması üzerinde durulduğunu 4 dava arkadaşının ilçe başkanlığı için müracaat ettiğini ve Ak Parti Genel Merkezine kendisiyle birlikte 3 arkadaşının davet edildiğini belirten Avşaroğlu; “Hep beraber samimiyet içerisinde Dulkadiroğlu'nun birliğine bütünlüğüne yakışır şekilde gittik. Orada mülakatlarımız oldu. Sonuç olarak genel merkezimiz yaptığı değerlendirme sonucunda bizi bu göreve layık gördü ve gittiğimiz arkadaşlarımız ile birlik beraberlik içerisinde döndük. Bizim teşkilatımız, her zaman söylediğimiz gibi samimiyetin ve dava bilincinin ön planda olduğu bir teşkilat yapısına sahiptir ve teşkilatımız çalışmalarına başladı.” Dedi

 

SAHADA ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

Geçen hafta itibariyle hayırlı olsun ziyaretlerini toparladıklarını bugünden itibaren ise daha çok sahaya çıkarak çalışmalara geçtiklerini dile getiren Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; “Seçim çalışmalarının hazırlıkları teşkilatlar anlamında verildi. Bizde bu çerçevede öncelikle yürütme kurulumuzu açıkladık. Bu yürütme kurulunda önceki dönemden tecrübeli arkadaşlar ve yeni iki tane gençlikten arkadaşlar ile yolumuza yürüyeceğiz. Yönetim kurulu olarak bölgemizi 5 bölgeye ayırdık. Bu 5 bölgede her bölge için iki başkan yardımcısı ve iki tane yönetim kurulu üyemiz, meclis üyelerimiz, gençlik ve kadın kollarında da aldığımız üyelerimizle mahallelerde birlik bütünlüğü tamamlıyoruz. Yeni Mahallemiz Güneşevler'in de temsilci atamasını iki gün önce yaptık ve 102 mahalleye çıkmış olduk. Bazı mahallelerdeki temsilcilerimizin değişmesine karar verdik. Bu şekilde hazırlığımız devam ediyor.

 

PARTİMİZE BÜYÜK BİR TEVECCÜH VAR

Bölgemizde AK Partimize ve hükümetimize büyük bir teveccüh var ve oy oranımız yüksek. Teşkilatımızın da belediyelerimizin de yaptığı hizmetlerin sahada yansımalarını görüyoruz. Biz oy oranlarımızın durumuyla ilgili bir çalışma yaparak bir heyet oluşturduk. Tüm mahalleleri inceliyoruz. Yeni seçim, önceki seçim eski seçim hepsini inceleyerek hangi mahallede ne kadar oy kaybı olmuş her hangi bir nedenle gönlü bizlerle olan ancak ufak tefek nedenlerle kırılmış olan kesimleri tespit etmeye çalışıyoruz. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah yine Kahramanmaraş birincisi olacağımıza inanıyorum.”

 

YENİ PARTİLİ CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİNİ ANLATIYORUZ

2019 yılında gerçekleşecek Partili Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ilgili Milli Mutabakat çalışmalarını hatırlatan Avşaroğlu MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ile birkaç kez bir araya geldiklerine vurgu yaparak milli mutabakatın tabanda karşılık bulduğunu dile getirdi.

 

KAPIMIZ HER ZAMAN VATANDAŞA AÇIK

Ak Parti teşkilatının kapısının her zaman açık olduğunu vurgulayan Avşaroğlu, hem Dulkadiroğlu’nda olmak hem de bölge halkının daha yakınında gelmek için yeni yere taşındıklarını hatırlattı. Avşaroğlu; “Her zaman söylüyoruz. Talepler geliyor dinliyoruz ve şunu yaparız bunu yaparız değil de bunların yapılması için emeğin son damlasına kadar veririz diyoruz. Bununla ilgili bir sistem oluşturmaya çalışıyorum ve geri dönüşüm oluşturmaya çalışıyorum.

 

VATANDAŞLARIMIZIN SORUNLARIYLA İLGİLENİYORUZ

Her hangi bir nedenle buraya gelen bir sorunun çözümü için partimize gelen arkadaşımızın, seçmenimizin sorunu ile ilgili gerekli çalışmaların iyi yapılıp takip edilip kendisine bildirilmesi... Tabi bu kolay değil çok farklı talepler ve çok farklı ilgili kurumlar var bunu tutturmak kolay değil. Bizde sistemin içerisinden geliyoruz. Birinci hedef vatandaşın sorununu çözmek, çözemezsek de nedenleri ile ortaya koymak hedefimiz. Bizim AK partimizin genel merkezimizin bize verdiği emirler doğrultusunda günlük başkan yardımcısı arkadaşlarımızdan, yönetim kurulundan bir nöbetçi arkadaşımız var. Çünkü biz sabahtan akşama kadar bu koltukta otursak, hizmet yapmak, takip etmek konusunda eksiğimiz olacak. Bu sistemi bozmamak adına her gün bir başkan yardımcımız veya yönetim kurulundan bir arkadaşımız burada oluyor. Sorunu dinleyen başkan yardımcısı gerekli yerlerle görüşüp bize ve vatandaşa dönerek gerekli bilgilendirmeyi yapıyor.” Dedi

Yoğun iş temposuna rağmen bu göreve talip olmasının en büyük nedeninin Allah’ın rızasını almak ve bu kutlu davaya hizmet etmek olduğunu dile getiren Avşaroğlu, yoğun iş temposunu aile üyeleri arasında paylaştırdığını ve zamanının büyük bölümünü bu davaya adadığını dile getirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 7 Kişi Yaralandı
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını...