Bölgesinin En İyi Kafesi “Balkon Cafe”

Bölgesinin En İyi Kafesi “Balkon Cafe”

Akdeniz ve Anadolu Bölgesinin en iyi Cafe’si Balkon Cafe, “Balkon Açık, Balkon'a Çık!” sloganıyla Kahramanmaraş’ta düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

04 Kasım 2018 - 00:24

Kahramanmaraş'ta faaliyete başlayan Balkon Cafe, Restaurant genç İş adamları, Oğuz Bağrıaçık, Muhammet Yüksel, İbrahim Kara, Mehmet Şekerci ortaklığındaki Cafe, gençlerin, grupların ve toplulukların yeni mekanı olacak. 


Cuma günü akşam düzenlenen resmi açılışa AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, Ak Parti Onikişubat Kadın Kolları İlçe Başkanı Banu Pakdil, Kahramanmaraş İl Kültür Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, çok sayıda protokol üyesi ve vatandaşlar katıldı.

 

BAĞRIAÇIK: “HAYALİM GERÇEK OLDU”

Açılış konuşmasını yapan işletme sahiplerinden İşadamı Oğuz Bağrıaçık, “Bugün burada bir hayali gerçekleştirmenin mutluluğunu paylaşırken bizlerle birlikte olmanızdan çok mutluyuz” dedi.


Bu hayali gerçekleştirmemize inanan bu hayali yapmamızı sağlayan herkese teşekkür eden İşadamı Bağrıaçık, “Muhammet Yüksel, İbrahim Kara ve Mehmet Şekerci ve kendi adıma biz bu projeyi ele aldığımızda ilk ziyaretine gidip onayını aldığımız bizlere ilk günden beri desteğini esirgemeyen bize yol gösteren sevgili belediye başkanım Sayın Hanefi Mahçiçek’e teşekkür ediyorum. İnşaatına başladığımız andan bugüne kadar hiçbir zaman desteğini esirgemeyen her zaman Yanımda olan bize inanan güvenen sevgili ailemize, eşlerimize ve çocuklarımıza da bizi yalnız bırakmadıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.”

 

“BİZ YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Yaklaşık 45 gündür hizmet edip misafir ağırladıklarını dile getiren Bağrıaçık, “Anladık ki çok doğru bir iş yapmışız. Kahramanmaraş’ın gerçekten bir ihtiyacını karşılamışız. Ve bu ihtiyaçlar giderek çoğalmakta, inşallah Kahramanmaraş layık olduğu hizmetleri en iyi şekilde alır. Bundan dolayı biz yatırımlarımıza devam edeceğiz. Kahramanmaraş için bu göstermiş olduğu yoğun ilgi devam ettiği sürece biz durmayacağız hep daha iyilerini yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

 

MAHÇİÇEK: “KAHRAMANMARAŞ’A DEĞER KATACAKTIR”

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise Balkon Cafe’nin aileler için nezih bir ortam olduğunu bir çok insana da istihdam sağlayacağını söyledi.


Kahramanmaraş insanları burada görüldüğü gibi yetenekli insanlar olduğunu söyleyen Onikişubat Belediye Başkanı Mahçiçek, “Kahramanmaraş’a bir değer katmak, tanıtımı ve turizmini önemli bir yerlere getirmek için hep beraber ailelerimizle beraber vakit geçirebilmemiz için gerçekten güzel bir konsept güzel bir müessese meydana getirmişler. Ayrıca ailelerimizin nezih bir ortamda gidebilme imkânı bulacaklar. Bir taraftan çok sayıda insanımıza ekmek kapısı açılacak, istihdam sağlanacak. Dolayısıyla çok ciddi kaynaklar harcanarak böyle güzel bir müessesenin Kahramanmaraş’ımıza kazandırılmasında emeği geçenlere ve bu konseptin çok değerli sahiplerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

600 KİŞİLİK TOPLANTI SALONU

Daha sonra açılışa katılan protokol üyeleri ile vatandaşlar açılışı yapılan Balkon Cafe, Restaurant'ı gezdiler. Sade şık Balkon konseptiyle protokol üyelerinden tam not alan Balkon Cafe, Oyun salonu ve özel organizasyonlara ev sahipliği yapacağı gibi 600 kişilik toplantı salonuyla da bölgesinde en iyisi olacağını gösterdi.


















YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...