Böyle aşk görülmedi

Böyle aşk görülmedi

Kahramanmaraş’ın Turan Mahallesi’nde yaşayan bedensel engelli 20 yaşındaki Cengizhan Toraman, ilk defa Küçük Ağa dizisiyle televizyon ekranlarında gördüğü Birce Akalay’a aşkını ilan etti.

05 Şubat 2017 - 16:50

Birce Akalay’ı sevmek için bir defa görmesinin yeterli olduğunu ifade eden Toraman, gazetemiz aracılığıyla Akalay’a ulaşmak istedi. Aşkına karşılık beklemediğini ancak hayatında bir kez olsun Birce Akalay’ı görmek istediğini belirten Toraman, “Ben Birce’den hiçbir şey istemiyorum. Evini de arabasını da parasını da istemiyorum. Ölmeden önce bir kere olsun onu görmek istiyorum. Tamam yürüyemiyorum, konuşamıyorum; ama benim de bir kalbim var” dedi.

Dünyaya tek yumurta ikizi olarak gelen Cengizhan Toraman, anne rahminde oksijen yetersizliğine maruz kaldı ve engelli doğdu. Diğer ikizi 3 yaşında vefat etti. Hayattan hiç kopmayan ve küçük şeylerden mutlu olmasını bilen Cengizhan Toraman’ın son bir isteği Birce Akalay’ı bir kez olsun görmek!

Birce Akalay’a olan aşkını herkese anlatan Toraman, kendisine ulaşmak istediğini ancak Akalay’ın kendisine bir sapık gözüyle bakmaktan korktuğunu söyledi.


Birce Akalay’ı ilk defa Küçük Ağa dizisiyle gördüğünü ve görür görmez deliler gibi âşık olduğunu kaydeden Toraman, şöyle konuştu: “Beni babam büyüttü. Annem yok. Onu da annesi büyüttü. Ben onu çok seviyorum. Âşık olduğumda Birce evliydi. Yaşı da benden büyük. Hem kaç yaşında olduğundan banane! Evliymiş, bekârmış, dulmuş banane! İsterse beni sevmesin banane! Ben ondan karşılık beklemiyorum. Sadece şu fani dünyada bir kere olsun yüzünü göreyim bana yeter. Ben onu ölene kadar seveceğim.

Birce Akalay’ı unutmak için çok çaba sarf ettiğini ifade eden Toraman, bir süre sonra unutmaktan vazgeçtiğini ve ölene kadar sevmeye yemin ettiğini belirtti.

Cep telefonuna ekran görüntüsü yaptığı Akalay’ın fotoğrafına bakarak teselli olmaya çalışan Toraman, Akalay’ın kendisini bir gün davet etmesini bekliyor.

Başrol oyunculuğunu Birce Akalay, Sarp Levendoğlu ve Zeki Alasya’nın yaptığı Küçük Ağa dizisi, 28 Ocak 2013'te yayın hayatına başlamıştı.(HABER-FOTO: KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...