Bu lamba horlamayı önlüyor!

Bu lamba horlamayı önlüyor!

Şifacı Senar Erdoğan Yılmaz, himalaya tuz lambasının insan sağlığı için çok faydalı olduğunu ve insanların vazgeçilmezi haline geldiğini söyledi.

08 Aralık 2017 - 09:32

Tuz lambasının Oda içerideki havayı yüzde 300 daha kalite hale getirdiğine dikkat çeken Erdoğan Yılmaz, “Bu lamba ile rahat nefes aldığınız için rahat uyumanızı sağlıyor. Horlamanızı önlüyor. Pozitif enerji veriyor. Sigara dumanını ve kokularını yok ediyor. Migren hastalarına iyi geliyor. Radyasyonu yok ediyor. Aynı zamanda estetik bir görünümü vardır. Ve pozitif enerji verdiği için sizi relaks hale getirir” dedi.

 

“Deniz Havasını Evinize Getiriyor”

Himalaya tuzunun tarihi hakkında da bilgiler veren Senar Erdoğan Yılmaz, “Bu lambalar Pakistan ve Hindistan tarafından, himalaya dağlarından gelen tuz ile yapılıyor.  Deniz suyu çekildikten sonra 250 milyon yıl güneş ışığına maruz kalıyor. Bu sağlık açısından çok faydalıdır. Herkesin yatak odalarında abajurlar vardır.  Bu abajurlar görüntü dışında insanın hiçbir işine yaramaz. Bu taşımızın çokta estetik bir özelliği var. Bu lambamız odamızdaki negatif enerjileri alır. Sabahleyin kalktığımızda ağzımız ve kurur. Kuru hava ise hastalığa çağrıdır. İçerideki havayı yüzde 300 kalite hale getiriyor. Rahat nefes aldığınız için rahat uyumanızı sağlıyor. Horlamanızı önlüyor. Pozitif enerji veriyor. Deniz kenarına gittiği zaman insanlar rahatlar. Orada eksi iyonlar çok fazladır. Aynı zamanda bu himalaya tuz lambası artı ve eksi iyonları dengeler. Denizin havasını sizin evinizi içerisine getirir. Sigara dumanını ve kokularını yok eder. Migren hastalarına iyi gelir. Bütün insanlar cep telefonunu yatarken yanı başına bırakıyorlar. Bunların insan vücuduna zararı var. Bu lamba bu radyonu yok eder. Aynı zamanda estetik bir görünümü vardır. Ve pozitif enerji verdiği için sizi relaks hale getirir.” diye konuştu.

 

“ Evdeki Kavga, Dövüşü Bitiriyor”

Tuz lambasının aile içerisindeki iletişimi daha kuvveti hale getirdiğine şahit olduğuna dikkat çeken Erdoğan Yılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz bu lambayı kullandıktan sonra evdeki kavga, dövüş, tartışmalar bitti. Bu lambayı hem gece lambası gibi kullanırsınız. Hem sağlık için faydalıdır. Rahat uyumanızı sağlar. Bazı insanlar uyur ama hiç uyumamış gibi yorgun olurlar. Kalorifer havayı kurutur. Nenelerimiz ve dedelerimiz geçmişten gelen doğal yaşamı benimseyip yaşarlardı ve bu kadar hastalıklarda yoktu. Lamba erir diye bir yanlış algı var bu asla erimez. Bu sağlık açısından olmazsa olmasınızdır.  Bu lambaların fiyatları ise metre kareye orantılıdır, 30 TL’den başlar, taşın ebadı büyüdükçe fiyatları da bu oranda artar.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...