Buraya şampiyonluk yaşamaya geldim

Buraya şampiyonluk yaşamaya geldim

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, “Kahramanmaraşspor’a şampiyonluk yaşamaya geldim. Hedefimiz şampiyon olmak. Mücadeleye hazırım” dedi.

18 Haziran 2017 - 00:29

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor da yeni Teknik Direktör Cafer Aydın, “Kahramanmaraşspor’u tanıyorum. İlk profesyonel maçımı Kahramanmaraşspor’a karşı oynadım. Ve 46 yaşındayım. Hedeflerime, beklentilerime göre büyük bir camiaya geldim. Başkanla para dahi konuşmadım. İnşallah burada şampiyonluk yaşamak istiyorum. Elimizde iyi bir omurga var. Bu omurgaya 4-5 nokta transferle ligin en iyi takımlarından biri oluruz. Şimdi herkes havada büyük paralar istiyorlar. Hedeflerimiz doğrultusunda en iyi transferleri yapmak istiyoruz. Kulübümüzün bütçesini de düşünmek ve transferde hovardalık yapmak istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

Herkes sahada oynanan oyundan memnun olmalı diyen Aydın, “Oyuncu gününde olmayabilir maç kaybedebilir ama kimse kötü mücadele edemez. Sahada varını ortaya koyan, her şeyi ile kazanmaya odaklanan ve mücadele eden bir takım oluşturacağız. Biz bu inancı ortaya koyacağız. Ben oyunu geride kabullenen bir takımı asla istemiyorum. Geçtiğimiz yıl bu eksiği gördüm. Oyunu kendi alanınızda kabul ederseniz hedeflerim var diyemezsiniz. Kendi oyununuzu rakibinize kabul ettireceksiniz. Ben iyi bir omurgaya sahip olduğumuzu düşünüyorum. Bazı mevkilerde iyi seçimler yapıp hedefe giden bir takım olacağız. Hiç kimse kariyerine şampiyonluklarla başlamadı. Bütün teknik adamlar şampiyon olur diye bir kural yok. Bazen çok iyi bir takımı da şampiyon yapamayabilirsiniz. Geçmişine bakarak insanlara ön yargı ile yaklaşmak doğru değil. Görmeniz ve analiz etmeniz lazım. Ben inanmadığım bir yerde olmam. Kahramanmaraşspor da şampiyonluğa oynayacağımıza inandığım için varım” ifadelerini kullanarak konuşmalarını noktaladı. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
SANKO Park 23 Nisan’a Özel Ödüllü Resim Yarışması Düzenliyor
SANKO Park 23 Nisan’a Özel Ödüllü Resim Yarışması...