Büyük ustaya hazırlık

Büyük ustaya hazırlık

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığının kongresi Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 24 Şubat’ta gerçekleşecek. Kongre süreciyle ilgili bilgi veren İl Başkanı Ahmet Özdemir bir dünya liderini konuk etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ve kongrelerinin miting havasında geçeceğini söyledi.

31 Ocak 2018 - 04:25

Ak Parti Genel Merkezi Kahramanmaraş’ta Ahmet Özdemir’le devam kararı aldı. Devam edecekleri il başkanlarına kongre tarihi verip organize yapmasını isteyen Ak Parti Genel Merkezi, İl Başkanı Ahmet Özdemir’e Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programına göre tarih verip hazırlıklara başlaması talimatını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onur konuğu olarak kongreye geleceğinin sevincini yaşayan Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir kongre süreciyle ilgili tüm ilçe başkanlarıyla birlikte basının karşısına geçti.

24 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirecekleri kongrenin detaylarıyla ilgili bilgiler veren Özdemir Vali Saim Çotur Stadyumunun arkasında yeni yapılan spor salonunda saat 12.00’da kongrelerinin başlayacağını müjdeledi.

 

KONGREMİZ BİR MİTİNG HAVASINDA GEÇECETİR

Gerçekleştirecekleri etkinliğe sadece kongre değil miting demenin daha doğru olacağını da dile getiren Özdemir şöyle konuştu, “Cumhurbaşkanımızın her gittiği il kongresi bir mitinge dönüşüyor. Dolayısıyla bizde bunun duyurusunu yaparken bunu bir kongre gibi değil de bir miting gibi davamızın liderinin özellikle de bugünlerde verdiği mücadeleyle sadece Ak Partinin değil bütün dünyanın ve bütün siyasi partilerin takdir ettiği bütün dünyanın da dikkatle izlediği yüzyılın liderinin şehrimize gelişi bizim için onur ve gurur verici bir olay olacak. Dolayısıyla ona da yakışır bir karşılama ve ona yakışır bir program yapmak istiyoruz. Bu sebeple bu geliş tarihiyle ilgili bilgilendirmeyi öncesinden sizinle paylaşmak istedim. Bizim için mutluluk verici bir haber olduğu için.” Dedi.

 

DEVAM ETMESİ İSTENEN İL BAŞKANLARINA KONGRE TARİHİ VERİYORLAR

Kongrelerde genel merkezin bir süreci takip ettiğine de vurgu yapan Özdemir konuşmasını şöyle sürdürdü; “Kongrelerin hazırlık aşamasında öncelikle il başkanlarıyla ilgili bir değerlendirme bir hazırlık aşaması oluyor. Bu hazırlık aşaması içerisinde il başkanlarının performansları, il başkanlarıyla ilgili görüşler, yaptıkları çalışmalar, genel merkezimizin kendi istişareleri, kendi çalışmaları ve sonunda il başkanının devam edip etmeyeceğiyle ilgili bir karar veriyorlar ve ondan sonrada devam etmesini düşündükleri il başkanlarına kongre tarihi veriyorlar. Bizde cuma günü il başkanları toplantısında teşkilat başkanımız Sayın Mustafa Ataş toplantı sonrasında bize Osmaniye‘ye Kayseri’ye Malatya’ya kongre tarihlerimizi bildirdi. Osmaniye ve bize cumhurbaşkanımız, Kayseri’ye ve Malatya’ya da başbakanımızın gideceği bildirildi. Çalışmalarımızı birlik beraberlik ve iyi niyetle sürdürmeye çalışıyoruz. Size bu haberleri duyurmadaki amacımız illa ki yayın anlamında değil tabi ki de düşüncelerinize ve analizlerinize önem verdiğimiz için paylaşıyoruz.”

 

ONBİNLERCE VATANDAŞIMIZI KONUK EDECEĞİZ

Kongre yerini de kamuoyuyla paylaşan Özdemir, “Terminal binamızın arkasında yeni yapılan gençlik spor müdürlüğümüze ait bir spor salonumuz var. Büyük ihtimalle program orada olacak. Kapalı spor salonumuz 3 bin 500 kişilik, spor alanını da kullanırsak 6 bin 6 bin 500 kişiyi içeride konuk edebiliriz. Dışarıya kurulacak dev ekranlarla on binlerce vatandaşımızı ağırlamayı hedefliyoruz.  MHP’ den de CHP’ den de her iki il başkanımızı davet edeceğiz. Ben CHP kongresine de katıldım. Onlarda şehrimiz için her şeyin en iyisini düşünüyorlar. Ortak noktalarımız var. Gelirlerse mutlu oluruz.”

Toplantı sonrası gazetecilerin sorularını da cevaplayan Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir bu bir kongreden öte miting programı olduğu için tüm vatandaşların katılabileceğini, uzak noktalardan gelmek isteyenler için de araç ayarlayabileceklerini belirtti.

 

4 GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ VEFA YEMEĞİNE KATILACAK

12 Şubat Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağırlamak istediklerini fakat kongrelerin belli bir tarihe göre planlandığına da dikkat çeken Özdemir 9 Şubat’ta verecekleri vefa yemeğine vurgu yaptı; “Arsan da bir yemek organizasyonu yapacağız. Vefa yemeği bu partimizde görev yapmış emek etmiş arkadaşlarımızı davet ediyoruz. 4 tane genel başkan yardımcımız gelecek. Genel Başkan YArdımcılarımız Hayati Yazıcı, Mustafa Ataş, Erol Kaya ve Mahir Ünal’ın katılacak. Hepsi emek etmiş insanlar onlarla bağlarımızı devam ettireceğiz.

 

EN GÜÇLÜ ÜLKE AMERİKA OLABİLİR FAKAT EN GÜÇLÜ LİDER ERDOĞAN’DIR

Son olarak bizim davamız yalnız şehir davası değil ülke davası değil dünya çapında bir dava artık. Dünyaca gücü bilinen bir lidere sahibiz. Dünyanın en güçlü ülkesi Amerika diye söyleniyor. Ülke güçlü olabilir ama güçlü bir liderin karşısında bocalayabilir. New York’ta Amerika’nın merkezinde 128 tane ülke Amerika’ya karşı çıktı. Bunu sağlayan dünyanın en güçlü lideriydi. Güçlü lider olmak ya da karizmatik lider olmanın ne demek olduğunu bu sahne bize gösterdi. Biz Kahramanmaraş olarak o güçlü lidere daha güçlü destek vererek devam edeceğiz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x