Büyükşehir Açıkladı: “Kapalı yolumuz bulunmuyor”

Büyükşehir Açıkladı: “Kapalı yolumuz bulunmuyor”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) il genelinde hava muhalefetinden dolayı kapalı yolun olmadığını duyurdu.

03 Aralık 2016 - 02:16

Afet Koordinasyon Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamada kar yağışı olan bölgelerde Büyükşehir Belediyesi Fen İsleri Dairesi Başkanlığı, ilçe belediyeleri fen işleri ve karayollarına bağlı ekiplerle koordinasyon içerisinde çalışmaların yürütüldüğü ve kapalı yolun bulunmadığı ifade edildi.

Olası bir afet durumunda vatandaşların AKOM 112’yi arayabilecekleri belirtilen açıklamada: “Elbistan-Ekinözü ve Nurhak İlçelerimizde Merkez sorumluluk sahamız içerisindeki yollarımızda kar bıçaklı kamyonlar vasıtası ile gerekli müdahale yapılmış olup merkez cadde ve bulvarlarımızda ulaşıma sıkıntı olan yolumuz bulunmamaktadır.

Aynı zamanda Elbistan Sultan Korusu grup yolu (Evcihüyük- Ovacık- Uncular-Keçemağra-Karamağra-Fakıoğlu-Alkayaoğlu-Uzunpınar-Kayageçit- Horhor ) İş makinelerimiz çalışmalarımıza devam etmekte olup kapalı köy yolumuz bulunmamaktadır.

Elbistan Karahasanuşağı grup yolumuzda iş makinelerimiz tarafından grup yolundaki çalışmalarımız tamamlanmış olup, ulaşıma engel herhangi bir yolumuz bulunmamaktadır.

Ekinözü Kabaktepe-Yeniköy-Ataköy-  Soysallı ve Alişar grup yolumuz iş makinelerimiz tarafından ulaşıma açık hale getirilmiştir.

Göksun ilçemizde kırsal mahalleler dahil hiç kapalı yolumuz bulunmamaktadır. Olası bir afet durumunda vatandaşlarımız AKOM 112’yi arayarak yardım isteyebilirler” denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi