Büyükşehir’den Andırın’a Gençlik ve Spor Merkezi
Reklam

Büyükşehir’den Andırın’a Gençlik ve Spor Merkezi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Andırın Gençlik ve Spor Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

13 Haziran 2018 - 01:37

Andırın Gençlik ve Spor Merkezi önünde gerçekleştirilen törende açılış konuşmalarını yapmak üzere kürsüye gelen Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile istişare içerisinde hareket ederek Andırın halkına hizmetin en iyisini sunmaya gayret ettiklerini söyledi.

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Habibe Öçal, ülkemizin geleceği açısından gençlere büyük görevler düştüğünü, bu tür alanların gençlerin yetişmesinde ve daha donanımlı bir hale gelmesinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek sayılarının artması gerektiğini söyledi.

Daha sonra kürüyse gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Türrkiye’nin zengin yer altı kaynakları olan bir ülke olmadığını ve en büyük sermayesinin beşeri sermaye olduğuna işaret ederek: “Bunun için gençlerimizi ne iyi şekilde daha donanımlı bir şekilde yetiştirmemiz lazım. Geçmişte bazı imkanlar kısıtlı idi ama şimdi durum öyle değil.

Bakın ben bir mühendisim. Yapay zeka devrimi ile beraber ülkemizi en iyi seviyelere çıkarma fırsatı doğdu. İnsansız hava araçları başta olmak üzere ülkemizin yazılım alanında ülkemiz çok önemli adımlar atmış bulunmaktadır. Biz de Büyükşehir belediyesi olarak buna çok büyük önem veriyoruz. Ortaokullarda bilim sınıfları açarak, çocuklarımızın ve gençlerimizin ilime, bilime yönelmesi yönünde çalışmalarımız devam ediyor ve şimdi ise sırada teknoloji kafeleri var. Buraları da gençlerimizin hizmetine sunarak onları en iyi e en donanımlı bir hale gelmeleri için gayret ediyoruz.

Gençlerimiz için halı sahalar, spor alanları yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.

Güçlü bir gençlik inşa ediyoruz. Artık gençlerimizin bir duruşu var ve bundan gurur duyuyoruz. Biz gençlerimize 18 yaşında seçme ve seçilme hakkı getirdik. 9-10 yaşlarında iken 18 yaşıma geldiğimde milletvekili olarak bu ülke yönetiminde görev alabilirim diye düşünen ve bunun hayalini kuran bir gençlik oluşmaya başladı hamdolsun. Andırın ilçemiz de eğitim oranı yüksek bir ilçemiz.

Bu vesile ile Gençlik ve Spor Merkezimizin güzel Andırın’ımıza ve gençlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor hepinizi hürmetle ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesilerek Andırın Gençlik ve Spor Merkezi’nin iç birimleri gezildi.

 

NELER VAR?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Andırın ilçesinde yapımı tamamlanan Gençlik ve Spor Merkezi iki kattan oluşuyor.

İçerisinde; Türk Hamamı, Sauna, Buhar Odası, Fitness  (Spor) Salonu, Kafeterya, Giyinme Odaları ve Teras, Bilardo ve Masa Tenisi Salonu bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x