Büyükşehir’den Bayanlara İletişim Semineri
Reklam

Büyükşehir’den Bayanlara İletişim Semineri

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi mikrokredi kullanan bayanlara yönelik eğitim seminerlerine tüm hızıyla devam ediyor.

17 Ocak 2019 - 03:06

Kısa adı KAMEK olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları kapsamında mikrokredi kullanan bayanlara yönelik iletişim konusunda eğitim semineri verildi.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitim seminerine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mesleki Eğitim Şube Müdürü Mustafa Tuncer Okumuş ile mikrokredi kullanan bayanlar katıldı.

Mikrokredi kullanan bayanlara iletişim konusunda eğitim semineri veren Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Bakan, iletişim ve müşteri ilişkileri konularından bahsetti.

Eğitim seminerine ilişkin bir değerlendirmede bulunan Mesleki Eğitim Şube Müdürü Mustafa Tuncer Okumuş: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak insanlarımıza meslek edindirme ve el becerilerini geliştirme kapsamında çok çeşitli kurslarımız devam ediyor. Bugün ise mikrokredi kullanan bayanlara yönelik iletişim konusunda bir eğitim seminerimiz oldu. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi işbirliği içerisinde gerçekleştirdiğimiz eğitim seminerinde Prof. Dr. İsmail Bakan Hocamız mikrokredi kullanan kardeşlerimize iletişim kurmanın önemi ve müşteri ilişkilerine yönelik bir eğitim semineri verdi. KAMEK ailesi olarak hizmetlerimiz tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x