Büyükşehir’den Çağlayancerit’te İftar

Büyükşehir’den Çağlayancerit’te İftar

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki iftar programına Çağlayancerit İlçesi ile devam etti.

30 Mayıs 2018 - 11:38

Çağlayancerit İlçesinde düzenlenen İftar programına İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar öncesinde Çağlayancerit halkına hitaben bir konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Biz göreve geldiğimizde bir sözümüz vardı. İl merkezinde ne varsa ilçemizde de o olacak demiştik. Hamd olsun, milletvekillerimizle, ilçe belediyemizle hep birlikte el ele vererek sizlere hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz.

Görev alanımız içerisinde Çağlayancerit’in ana caddesini sıcak asfaltla kapladık ve kaldırımlarını da bazalt taş döşedik, tıpkı Trabzon Caddesi gibi oldu.

Park yapıyoruz, yollara parke yapıyoruz. Mezbahane yoktu onu yaptık. Şimdi de büyük bir park yapıyoruz, sosyal tesis yapıyoruz. Meydanı yaptık, alt yapıyı yaptık. Şimdi de içmesuyu getiriyoruz.

Çağlayancerit’te yeni dönemde hedefimiz şu; İlçe merkezinde imar planı değişikliği ile şehir içini değiştireceğiz. İkincisi ise Çağlayancerit İlçemizde tarım ve hayvancılık sektöründe önemli bir hale getirmek, ceviz üretiminde önemli bir konuma getirmek.

İnsanlarımızın geçimini sağlamak için civar illere çalışmaya gitmesine gerek kalmayacak. Çağlayanceritli kardeşlerimiz Çağlayancerit’te doyana kadar durmayacağız hedefimiz bu.

Bu duygu ve düşüncelerle davetimize icabet ederek bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize en kalbi duygularımla selamlıyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...