Büyükşehir’den KSÜ’de Aşure Programı

Büyükşehir’den KSÜ’de Aşure Programı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi geleneksel hale getirdiği aşure programlarına Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar ve Bahçelievler Yerleşkeleri ile devam etti.

09 Ekim 2018 - 06:21

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar ve Bahçelievler Yerleşkelerinde öğrencilerle bir araya gelerek aşure ikramında bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç gençlere hitaben yaptığı konuşmasında, gençlerin en iyi şekilde, en donanımlı şekilde yetişmeleri gerektiğini söyledi.

“GENÇLER SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZSİNİZ”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Fatih Mehmet Erkoç yaptığı konuşmasında gençlere vurgu yaptı. Türkiye’nin zengin yer altı kaynakları olmadığını ve dolayısıyla Türkiye’nin sermayesinin beşeri sermaye olduğunu ifade eden Başkan Erkoç, “Saygıdeğer öğrenci kardeşlerim, saygıdeğer hocalarımız sizlerle bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Allah zihin açıklığı versin. Allah’ım sizleri, ülkemizi, Kahramanmaraş’ımızı belalardan korusun. Sevgili gençler sizler bizim geleceğimizsiniz. Türkiye’mizin geleceğisiniz. Biz hep söylüyoruz; Türkiye’nin altın madenleri petrol kaynakları yok. Beşeri sermayesi, sosyal sermayesi var. Onlarda sizlersiniz. Sizler ne kadar donanımlı olursanız sizler ne kadar iyi yetişirseniz Türkiye’mizin geleceği de o kadar aydınlık ve huzurlu olur” dedi.

Kahramanmaraş Sütçü imam Üniversitesi Avşar ve Bahçelievler yerleşkelerinde düzenlenen aşure programlarına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un yanı sıra Türkiye Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, AK parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can ve diğer ilgililerle öğrenciler katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...