Çağlayancerit karla imtihanını geçti
Reklam

Çağlayancerit karla imtihanını geçti

Sosyal belediyecilikte sınıf atlayan Çağlayancerit Belediyesi, yoğun kar yağışını esaret olmaktan çıkarttı. Fen işleri ekipleri 7 gün 24 saat sloganı ile başlattığı çalışmalar ile başta kırsal olmak üzere ilçe merkezinin yollarını sürekli açık tutarak vatandaşın takdirini kazandı.

23 Şubat 2017 - 15:22

Bu yıl kar yağışlarının çok olması nedeniyle belediye ekipleri, vatandaşın mağdur olmaması için yoğun çaba harcadı. Özellikle kırsal kesimlerde yer yer 2 metreyi bulan karları temizleyen ekipler, vatandaşı mağdur etmedi.

Konu hakkında bir açıklama yapan Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, vatandaşı mağdur etmemek için aralıksız çalıştıklarını söyledi.

Kızılseki şunları söyledi: “Belediyemiz Fen işleri müdürlüğü, karla mücadele ekibimiz tüm mahalle ve ilçe merkezinde yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın mağdur kalmamaları için elimizden gelen tüm imkanlarla yetişmeye çalışıyoruz, mutlaka küçük aksaklıklar olabilir bu yüzden siz kıymetli hemşerilerimizden özür dileriz. Bildiğiniz üzere malum Kış mevsimi çok şükür yoğun karla birlikte dolu dolu bereketli geçiyor. Belediyemizin tüm imkanları ile karla mücadelemiz sürüyor.”


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x