Cani sürücü yakalandı!

Cani sürücü yakalandı!

Kahramanmaraş’ta önceki gün bir annenin ve minik kızının ölümüne neden olup, olay yerinden hızla uzaklaşan cani sürücü, Kahramanmaraş Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu dedektifleri tarafından yapılan titiz çalışmanın ardından yakalandı.

18 Mayıs 2018 - 07:47

TEK TEK MOBESELER İNCELENDİ

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan araştırma neticesinde hamile anne ve 5 yaşındaki kızına çarpıp ölümlerine neden olan sürücü tespit edilerek yakalandı. Polis olayı araştırmak için MOBESE kameralarını, plaka tanıma sistemi kayıtlarını ve çevre işyerlerine ait kameraları tek tek inceledi. Aracın önce marka ve model aralığını tespit eden polis, çok sayıda araç inceleyerek hasarlı aracı buldu.

 

PLAKANIN SON İKİ HANESİ ELE VERDİ

Olayla ilgili polis ekipleri geniş kapsamlı yaptığı  çalışmada çevrede MOBESE ve işyerlerine ait  kameraları araştırdı. Elde edilen bir flu görüntü üzerine teknolojik yöntemler ile netleştirme yapan ekiplerin, netleştirme çalışması sonrası sonu "77' ile biten tüm plakaları tarayarak kamera görüntüsündeki beyaz direksiyonlu araç olduğu tahmin edilen 26 EV 677 plakalı Honda marka araç üzerinde yoğunlaştığı, araç üzerine yoğunlaşan ekiplerin aldığı istihbaratı bilgiler ile de hareket ederek operasyon yaptığı öğrenildi. Fatih Mahallesinde bir adrese operasyon yapan Polis, 22 yaşındaki fabrika işçisi, bekar olduğu öğrenilen S.G.K'yı yakalayarak gözaltına aldı.  

 

POLİSİ YANILTMAYA ÇALIŞTI!

Benzer araçları polisin araştırdığını öğrenen şahsın evinin önüne geçmiş tarihte kaza yaptığı hasarlı bir başka araç koyarak, polisi yanıltmaya çalıştı. Başka yerde ve doğan marka bir araç ile kaza yaptığını söyledi. Ancak polisin elindeki bilgi ve kamera kayıtları  şüphelinin bir başka kişiye ait araçla olayı gerçekleştirdiği yönünde olunca gözaltına alındı. Şüpheli yapılan sorgusunda olayı itiraf etti.

 

ARACI YAKIN BİR YERE GİZLEMİŞ!

22 Yaşındaki S.K. anne ve kızına çarptıktan sonra olay yerinde durmadan hızla kaçarken, aracıda kaza yerine çok yakın olan Odun Ambarlarına gizlemiş. Olayda kullandığı aracın il dışından kendisini ziyarete gelen bir arkadaşına ait olduğu öğrenilirken, S.K., kaza sonrası hasarlı Honda marka aracı odun ambarları civarında izbe bir yere gizlediğini de söyledi.

 

''KİM PİŞMAN OLMAZ Kİ''

Akşam saatlerinde Kahramanmaraş Yörük Selim Devlet Hastanesinde rapor almak için getirilen cani sürücü gazetecilerin pişman mısınız sorusuna; “Kim Pişman Olmaz ki” şeklinde cevap verdi. Neden kaçtınız sorusuna ise sessiz kalırken, cani sürücü sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

 

''EN ACI ANNELER GÜNÜ OLDU''

Anneler günü akşamında hamile bir anne ile 5 yaşındaki kızının hayatını kaybettiği gün en acı anneler günü olarak tarihe geçti. Piazza Avm kavşağında meydana gelen trafik kazasında bir sürücü karşıdan karşıya geçen anne ve çocuğuna çarparak olay yerinden kaçtı. 5 aylık hamile olduğu öğrenilen anne ve 5 yaşındaki kızı, 112 Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken, 31 yaşındaki Lütfiye Kanadıkırık tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 5 Yaşındaki Hatice Sinem Kanadıkırık ise kaza sonrası ilk olarak özel bir hastanede tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin devam etmesi üzerine Kahramanmaraş Sütçü İmam Sağlık Uygulama ve Araştırma hastanesine sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 5 yaşındaki Hatice Sinem'de hayatını kaybetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...