Çarşı Pazar Şenliği başladı
Reklam

Çarşı Pazar Şenliği başladı

Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve STK’lar işbirliği ile gerçekleştirilen Çarşı Pazar Şenliği başladı. 17 Kasım’a kadar sürecek olan Çarşı Pazar Şenliği’nde şehir genelinde faaliyet gösteren esnaflar ürünlerinde yüzde 46 varan indirimler yapıyor.

13 Kasım 2019 - 18:59

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve STK’lar işbirliği ile gerçekleştirilen Çarşı Pazar Şenliği başladı. Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda, MÜSİAD, TÜMSİAD ve KMESOB üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen şenlikte 46 sektör yer alıyor. 17 Kasım’a kadar devam edecek şenlik boyunca esnaflar satışını gerçekleştirdikleri ürünlerde yüzde 46’ya varan indirimler yapıyorlar.

Katılım Yoğun Oldu

Çarşı Pazar Şenliği’nin açılış programı 11 Kasım Pazartesi 16.00’da Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirildi. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Serdar Zabun’un Çarşı Pazar Şenliği ile alakalı bilgilendirmesinin ardından Ahilik duası yapılarak etkinliğe start verildi.

Etkinliğe Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Milletvekili Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun ile diğer oda ve kuruluşların başkanları ve temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yüzde 46 İndirim Çok Güzel

Etkinlikle alakalı basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Başkan Güngör: “Kahramanmaraş kadim bir şehir ve kendi kendine yeten bir şehir. Ticaret ve Sanayi Odamızın öncülüğünde Çarşı Pazarda Şenlik Var sloganıyla yapılan bu etkinliğin oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. Tabii zaman zaman esnaflarda daralmalar olur, dalgalanmalar olur. Bu etkinliğin amaçlarından birisi de üyelerin ve esnafların desteklenmesi. Bugün de tüm paydaşlar olarak elbirliği ile esnaflarımıza destek veriyoruz. Kahramanmaraş’ın plakasının 46 olması hasabiyle de esnaflarımızın yüzde 46’ya varan indirim yapmaları da güzel bir uygulama. Bu tür etkinlikler hem çarşımızı da hareketlendirecektir. Vatandaşlarımız alacakları ihtiyaçlarını daha iyi indirimlerle alma imkanına kavuştular.Esnaflarımızda bu alışverişten istifade ederler. Bu etkinliğin düzenlenmesinde başta Sayın Valimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x