Ceyhan’dan İddialı Sözler: Milletvekili Maaşını Almayacağım

Ceyhan’dan İddialı Sözler: Milletvekili Maaşını Almayacağım

MHP’den Aday olan Fatih Mehmet Ceyhan, Cüceli Mahallesi’nde partili vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlara seslenen Ceyhan, “Ben de burada şunun sözünü veriyorum ki milletvekilliğinden kazanacağım parayı almayacağım. Onun parasını ihtiyaç sahiplerine ve teşkilatıma dağıtacağım” dedi.

19 Mayıs 2018 - 08:05

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) milletvekili adayı Fatih Mehmet Ceyhan, Cüceli Mahallesi’nde partili vatandaşlarla bir araya gelerek 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimler hakkında konuştu. MHP ile AK Parti arasında kurulan Cumhur İttifakı doğrultusunda çalışmalara devam edeceklerini aktaran Ceyhan, “Eğer Ankara’ya gitmek nasip olursa içinizden çıkan bir kardeşiniz olarak halkın ve sizlerin derdini Ankara’da anlatmaya çalışacağım” diye konuştu.

‘Ayrılık Kimseye Yarar Getirmez’

Yaklaşık 22 yıldır ticaretle uğraştığını ifade eden Fatih Mehmet Ceyhan, şunları dile getirdi: “Bizi kabul ettiniz teşekkür ederim. Yaklaşık 22 yıldır kendi işini yapan bir vatandaşım. Ülkemize ve şehrimize yurtdışından döviz getirerek para kazandırmaya çalışıyoruz. Allah nasip eder de bu kutlu yolda Ankara’ya gitmek nasip olursa vatandaşlarımızın orada gözü kulağı ve temsilcisi olacağız. Buraların derslerini ve sorunlarını iyi biliyoruz ve sorunları çözmek adına elimden gelen her şeyi yapacağız. Hepimiz bu güzel ülkede yaşıyoruz ve sıkıntılarımızı biliyoruz. Bizler Müslüman bir birey olarak birliğe ve dirliğe ihtiyacımız var. Ayrılığın hiç kimseye yarar getirmediğini biliyoruz. Böyle önemli zamanlarda şu anda ülkemizin geleceği için yedi düvele karşı bir mücadele veriliyor. Bu noktada Sayın Devlet Bahçeli’de bu süreçte devlet adamlığını gösterdi ve 15 Temmuz olayından sonra her zaman devletim ve milletim sonra ise partim ve ben düsturunu benimsemiştir. Devlet Bahçeli’nin benimsediği yolda biz de Genel Başkanımızın yanındayız. Toprağı olmayanın, vatanı olmayanın ne hallere geldiğini iyi biliyoruz. Vatan toprakları bizim için çok önemlidir. Anadolu topraklarında da her zaman hainler bulundu. Bunun yanında bu vatan hainlerini toprağa gömen kahramanlarda bulundu. Bu noktada Allah bizlerin birliğini ve dirliğini bozmasın.”

‘Önce Vatan’

15 Temmuz hain darbe girişiminde oluşan ruha dikkat çeken Ceyhan, “15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından ülkemizde Yenikapı ruhu oluştu. Tüm partiler birleşirken CHP yine kendine yakışanı yaparak Yenikapı ruhundan ayrıldı. Biz söz konusu vatanımız olduğunda canımızı verebilme potansiyeline sahibiz. Eğer elimizde vatanımız ve toprağımız yoksa neyin siyasetini yapacağız? ‘Ben’ demeden ‘Biz’ demeyi, ‘Önce Vatan’ diyebilmeyi bilen insanlarız. Bu kültür, bu ahlak bizde olduğu sürece yedi düvele karşı atalarımız nasıl mücadele verdiyse biz de öyle mücadele vereceğiz” diye konuştu.

‘Milletvekili Maaşını Almayacağım’

MHP’den Milletvekili olduğu taktirde Kahramanmaraş için ve Türkiye için çalışmalar gerçekleştireceğini ifade eden Ceyhan, “Ben de burada şunun sözünü veriyorum ki milletvekilliğinden kazanacağım parayı almayacağım. Onun parasını ihtiyaç sahiplerine ve teşkilatıma dağıtacağım” dedi. Geçmişteki savaşların cephede gerçekleştiğini ancak şu anda cephede gerçekleşmediğini söyleyen Fatih Mehmet Ceyhan, şunları dile getirdi: “Geçmişte savaşlar cephede olurmuş ama şu anda savaşlar ekonomik yoldan oluyor. Artık iletişim çağındayız ve her şeye ulaşmak, olayları analiz edebilmek bizim elimizde. Vatan-millet doğrultusunda bir ‘Cumhur İttifakı’ kuruldu. Bu ittifak halkın ittifakı olduğu için bizlerde şahsım adına bu ittifak doğrultusunda çalışacağız. Rabbim nasip ederse 21 Mayıs’ta listeler belli olacak. Eğer o listede olup Ankara’ya gitmek nasip olursa içinizden çıkan bir kardeşiniz olarak halkın ve sizlerin derdini Ankara’da anlatmaya çalışacağım.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak Sahiplerine Teslim Edilecek”
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak...