Ceyhan: Zafer İnananlarındır!

Ceyhan: Zafer İnananlarındır!

MHP’den milletvekili aday adayı olan Fatih Mehmet Ceyhan, Elbistan’da gerçekleştirilen aday adayı tanıtımında adeta gövde gösterisinde bulundu. Ceyhan, “Ülkücü bir nefer olarak aziz Türk milletinin istiklali ve istikbali adına kanımın son damlasına kadar çalışmak adına milletvekili aday adayı oldum” dedi.

16 Mayıs 2018 - 06:09

MHP Kahramanmaraş İl Teşkilatı aday adayı tanıtımı programları çerçevesinde Elbistan’a adeta çıkarma yaptı. Yaklaşık 200 araçla Elbistan İlçesi’ne gelen MHP’li yetkililer, vatandaşlara aday adaylarını tanıttı.

Tanıtımda kürsüye gelen MHP Milletvekili Aday Adayı Fatih Mehmet Ceyhan, konuşmasında adeta gövde gösterisi yaptı. Partisinden aldığı terbiye ile bu yola çıktığını ifade ederek şunları dile getirdi: “1970’de Kahramanmaraş’ta doğdum. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler mezunuyum. 1999’da Gazi Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimimi tamamladım. 2017 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde İşletme doktoramı tamamladım. 22 yıldır Kahramanmaraş’ta sanayici iş adamı olarak tekstil sektöründe çalışan bir kardeşinizim. İyi derecede İtalyanca, Almanca ve İngilizce konuşmaktayım ve evli 4 çocuğum var. Partide ise 1999-2002 yılları arasında MHP Kahramanmaraş il yönetiminde, 2014 yılında yerel seçimlerinde belediye meclis üyesi olarak ve şu anda MHP Dulkadiroğlu İlçesi Başkanlığında parti mensubuyum. Ülkemizin geldiği bu noktada her zaman söylediğim gibi ailemden ocaktan ve partimden aldığım ülkücü anlayış ve terbiye ile Türk’ün Bozkurt duruşunu, Türk-İslam ruhunu en üst seviyede temsil edebilmek amacıyla önce ülkem, memleketim ve partim desturu ile temsil ediyorum. Ülkücü bir nefer olarak aziz Türk milletinin istiklali ve istikbali adına kanımın son damlasına kadar çalışmak adına milletvekili aday adayı oldum. Çıktığımız bu kutlu yolda rabbim bizi utandırmasın. Zafer inananlarındır. Ne mutlu Türk’üm diyene!”





































YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...