Cinayeti pantolon şeridi aydınlattı!

Cinayeti pantolon şeridi aydınlattı!

Türkoğlu ilçesinde Ormanlık Alanda bulunan kimliği meçhul bayan cesedi bulundu. İlçeye gönderilen Cinayet Ekibi ve ilçe polisi özel bir araştırma ekibi kurdu. Özel ekip önce bayanın kimliğini tespit etti, sonra da adım adım iz sürerek katil zanlısını gözaltına aldı. Kimliği meçhul cesedin bulunduğu andan itibaren aynı gece cinayet olayı aydınlatıldı.

13 Kasım 2018 - 05:34

10.11.2018 günü saat: 16.30'da Türkoğlu TOKİ Küme Evleri Mesire Alanı ormanlık bölgede su kanalı içinde beton setlerin önünde kayalar arasına gizlenmiş, tanınmaz halde kimliği meçhul bir bayan cesedi bulundu.

Faili meçhul olayın aydınlatılması için Kahramanmaraş Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirlerinden Uzman bir soruşturma ekibi anında ilçeye görevlendirildi ve ilce polisi ile Cumhuriyet Savcısı talimatıyla araştırmaya başladı.

Olay yerinde delil incelemesi yapan özel araştırma ekibi, bulunan cesedin üzerinde kimlik veya eşya olmadığını gördü. Sadece kıyafeti olan bayanın, kafasından aldığı darbeler ile öldürüldüğü saptadı. Kayıp Şahıs bilgilerini ve kayıplara ait kıyafet bilgisini araştıran polis, cesedin üzerindeki çift kırmızı şeritli kot pantolonunun, kayıp bir kızın daha önce sosyal medyada paylaştığı resimdeki pantolan ile aynı olduğunu fark etti.

Bu ipucundan yola çıkan polis, yaptığı araştırmada cesedi bulunan bayanın 8 ekim 2018 günü ikamet ettiği Türkoğlu'ndaki evinden ayrılıp kaybolan 18 yaşındaki lise öğrencisi Fatma Nur Karaoğlan olduğunu tespit etti. Aile yakınları da kızın kıyafetlerini teşhis etti.

Polis ekipleri, olayla ilgili yaptığı araştırmada kızla görüşen ve tanıyan kişileri tek tek Emniyete götürdü. Detaylı araştırmasını delilleri ile sonlandıran Özel Polis Ekibi, 17 yaşındaki lise öğrencisi O. A.'yı gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüpheli cinayeti itiraf etti.

Zaman zaman görüştüğü bayan ile 1 ay önce olay günü mesire alanının üzerindeki ormanlık alanda tek başına buluştuğunu, aralarında tartışma çıktığını, başına kaya parçası vurarak öldürdüğünü itiraf etti.

Şüpheli şahıs sevk edildiği Türkoğlu Adliyesinde tutuklandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 7 Kişi Yaralandı
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını...