ÇKS başvurularında son 31 Aralık

ÇKS başvurularında son 31 Aralık

Dulkadiroğlu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya çiftçileri, Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) kayıt yaptırmaya davet etti.

22 Aralık 2017 - 02:14

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) başvuru süresinin 31 Aralık'a kadar uzatıldığını duyurmuştu. Kararın üzerine gazetemize değerlendirmelerde bulunan Mehmet Çetinkaya, tarım sektörünün yaygın olduğu ve birçok ürünü yetiştirmeye elverişli olan Kahramanmaraş topraklarında çiftçilik yapan üreticilere uzatılan süreyi değerlendirmelere gerektiğini söyledi. 

ÇKS hakkında bilgilendirmelerde bulunan Çetinkaya, “Çiftçilerimizin, 2017 yılı desteklerinden faydalanabilmeleri için, olası sıkışıklıkları düşünerek son günü beklenmeden odalarımızdan alacakları çiftçi belgesi ve diğer belgelerle 31 Aralık 2017'ye kadar tarım il ve ilçe müdürlüklerine başvuru yapmaları kendi yararlarına olacaktır. Bilindiği gibi ÇKS kaydı olmayan çiftçilerin desteklerden yararlanmaları mümkün değildir” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü