Cumhur İttifakının Göksun’da seçim ofisi açıldı

Cumhur İttifakının Göksun’da seçim ofisi açıldı

Cumhur İttifakı Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın’ın seçim ofisinin açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

04 Mart 2019 - 05:12

Açılışa AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İmran Kılıç ve Mehmet Cihat Sezal, Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Göksun Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül ve çok sayıda Göksunlu vatandaşlar katıldı.


Programda konuşan Başkan Hüseyin Coşkun Aydın, “Biliyorsunuz Göksun’un en önemli eksikliklerinden birisi çöp dağlarıydı. Hepiniz bunu bilirsiniz. Göksun 20 yıldır bu ıstırabın içindeydi. Biz geldikten sonra bir yıl içerisinde bu çöpleri tarih yaptık. Size temiz bir Göksun temin ettik.”dedi.


“GÜZEL İŞLERE İMZA ATTIK”

Göksun’da 5 yıl içerisinde güzel işlere imza attıklarına değinen Aydın şunları söyledi: “2014 yılında Göksun Çayının belediyenin önünden geçtiğini ve siz oralardan geçerken burnunuzu tuttuğunuzu biliyorsunuz Artık o çayda canlı yaşamaz hale gelmişti. Ne yaptık? Önce suyu temizleyeceğiz. Sonra resmimizi göreceğiz, sonra tekrar suda canlıların yaşayacağını göstereceğiz demiştik, gidip şimdi baktığınızda söylediğimizi yaptığımızı görürsünüz. Bunun yanı sıra bütün mahallelerimizde kilit parke taş çalışması yaptık. Bizim kendi bütçemize göre yılda milyon metrekareye yaklaştık.

Evet, eksikliklerimiz var, biz bunları biliyoruz. Bunları da inşallah yeni dönemde Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte el ele yapacağız. Ne yaptı ki diyenlere şunu söyleyin; biz 111 yıllık ilçeyiz. Bir 100 yıl, bir de 11 yıl geçmiş ama hala belediye hizmet binası yoktu ancak bu 5 yıllık süreçte 5 bin metrekare kapalı alana sahip Osmanlı ve Selçuklu mimarisi ise projelendirilmiş güzel bir binanın yapıldığını görsünler. Mayıs ayında da buranın açılışını yapacağız.”


“GELİŞİP BÜYÜYECEĞİZ”

Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör ise şunları söyledi: “Altyapımızı yapacağız. Yollarımızı, parklarımızı, meydanlarımızı daha güzel hale getireceğiz. Yapılanların üstüne daha iyilerini ilave edeceğiz. Ama önümüzdeki süreçte stratejimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın yol haritası ile gönülleri kazanacağız. Gönül belediyeciliğine önem vereceğiz. Sizlerle her ortamda beraber olacağız. Tek tek sizleri ziyaret edeceğiz.


İnşallah önümüzdeki süreçte gönül belediyeciliği ağırlıklı olmak üzere bu hemşerilerimizin bütün mahallelerde, ilçelerde merkezde gönlüne hitap edeceğiz. Allah sizlerden razı olsun. Tabii ki Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Biz Cumhur İttifakının adayları olarak seçime giriyoruz, inşallah 11+1 ile bunu en yüksek oyla sonuçlandıracağız.”


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...