Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan 12 Şubat Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 12 Şubat Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan'a, Kahramanmaraş'ın Kurtuluşunun 97. yıldönümü münasebetiyle tebrik telgrafı gönderdi.

12 Şubat 2017 - 14:02

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş’ın kurtuluş mücadelesi münasebetiyle gönderdiği tebrik telgrafında şu ifadelere yer verdi: “Kahramanmaraş ilimizin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde vatandaşlarımıza tebriklerimi iletiyorum. İstiklal mücadelesi, vatanı canlarından üstün tutan Kahramanlıklarıyla tarihe mal olan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi emsalsiz fedakarlıkları, aziz milletimizin bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıka kararlığı sayasesinde zaferle neticelenmiştir.

Böyle bir kutlu anlayışla medeniyetimizin mirası üzerine kurulan cumhuriyetimizi kazanımlarıyla korumak, taşımak, yaşatmak, muasır medeniylerler seviyesinin üstüne çıkarmak, yeni başarılarla daha da güçlenmek suretiyle geleceğe taşımak için büyük bir azimle çalışmaya devam ediyoruz. Bu inançla istiklal savaşımızın bütün Kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyorum.

Kahramanmaraş'ın bu gururunu tekrara kutluyor, tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum"

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x