Darbeciler adalet önünde hesap veriyorlar

Darbeciler adalet önünde hesap veriyorlar

15 Temmuz Şehitler Köprüsü davası Silivri'de bugün başladı. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal da beraberinde şehit yakınları ve milletvekilleriyle Silivri'ye geldi. Habercilere açıklamalarda bulunan Ünal Türkiye'de birilerinin gerçek darbecilerin yargılanmadığı yönünde sözler sarf ettiğini hatırlatarak, "Bugün buradan tekrar altını çizerek söylüyorum ki darbeciler adalet önünde hesap veriyorlar. O gece suçüstü yakalandılar ve bugün mahkemelerde, yargının önünde millete hesap veriyorlar" dedi.

10 Ekim 2017 - 12:32

YARGILAMA, İNSAN HAKLARI SÖZLEŞMESİNİN GEREKLİLİĞİNİ YERİNE GETİREREK YAPILIYOR...

" Davamıza sahip çıkmak için buradayız" diyen Ünal sözlerini şöyle sürdürdü:  "Burada bizim için önemli olan şey şu; Biz o gün, 15 Temmuz gecesi bu ülkenin kaderinin millet eliyle nasıl değiştirildiğini ve milletin kendi demokrasisine, kendi ülkesine ve kendi devletine nasıl sahip çıktığını hep birlikte gördük ve yaşadık. Bugün bize o geceyi yaşatan devletini işgal etmek, ülkemizi işgal etmek için harekete geçenlerle hesaplaşmak için buradayız. ve biz devletimizle, milletimizle beraber, bütün dünya şunu bilsin ki,  bunun hesabını görmek ve bu hesabı görürken de uluslararası hukuktan kaynaklanan sorumluluklarımız yerine getirerek, insan hakları sözleşmesinin gerekliliğini yerine getirerek, bu dava sürecinde de yeni hukuk yolları açarak, adil bir şekilde bu yargılamaya devam ediyoruz ve biz de bir siyasetçi olarak takibini yapıyoruz."

 

"BU KATİLLER DE HAK ETTİKLERİ CEZALARI ALACAKLAR"

Cumhurbaşkanı'na suikast davasının sonuçlandığını hatırlatan Ünal,  " Hak ettikleri cezaları aldılar. Bu davalar da sonuçlanacak,. Buralarda da bu hainler. Bu katiller burada da gereken cezaları alacaklar" dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi