Darphin’in lansmanı göz doldurdu

Darphin'in lansmanı göz doldurdu

Ünlü Fransız markası olan ve aromatik yağlardan imal edilen kozmetik markası Darphin Paris’in görkemli lansmanı Kahramanmaraş’ta yapıldı. Vücut, saç ve cilt bakımı için tercih edilen markanın kozmetik ürünleri bitkilerin özlerinden elde ediliyor.

22 Nisan 2019 - 06:04 - Güncelleme: 18 Mayıs 2019 - 06:20

DAŞCI KRALİÇELERDEN ÖRNEK VERDİ

Ürün tanıtımını yapan Darphin Paris’in Kahramanmaraş Bayisi olan Eczacı Fatmanur Daşcı; Fransız kadınlarından örnek vererek, “Fransız kadınları ve dönemin kraliçeleri, yüzyıllar boyunca güzellikleri ve cilt bakımları için nadir bulunan botanik içerikler ve bitkilerden elde edilen esansiyel yağlar kullanmışlardır. Fransa'nın bilinen önemli kraliçelerinden Marie Antoinette cildi için, aydınlatıcı etkisi ile bilinen Portakal Çiçeği'ni kullanırdı” dedi.

DARPHIN’İN AMACI CİLDE ENERJİK BİR GÖRÜNÜM KAZANDIRMAK

“Pierre Darphin, hayatını en saf ve en konsantre bitki özlerini bulmaya ve bu bitki özlerini kullanarak cildin doğal güzelliğini ortaya çıkaran formülasyonlar geliştirmeye adamıştır” diyen Daşcı, “Bu formülasyonlar tek başına cildi besleyip sağlıklı bir görünüm kazandırmak için Darphin, cilt görünümü üzerine yaptığı araştırmalar ile cilde daha canlı ve enerjik bir görünüm kazandırmayı amaçladı” dedi.

ÜRÜNLER BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Darphin’in cildin en güzel halini ortaya çıkarmak için geliştirildiğinin altını çizen Daşcı, “Cildinizin en güzel halini ortaya çıkarmak için geliştirilmiş kinezyo masaj uygulamalarının ve saf bitki özü formülasyonlarının kaynağı olmaya devam etmektedir” diye konuştu.


Tanıtım programına Darphin Paris’in Bölge Sorumlusu Olcay Büyüknisan ve Marka Türkiye Eğitim Sorumlusu Serap Yalçın da katıldı.

Daha sonra Ürünler vatandaşın beğenisine sunulurken etkinlikten ve ürünlerden memnun kalatan katılımcılar Eczacı Fatmanur Daşcı’yı tebrik etti.











YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x