Dev eseri iki dev isim açacak

Dev eseri iki dev isim açacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin nefes alması için yaptırılan Aliye İzzet Begoviç Rekreasyon alanı Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin katılımıyla halkın hizmetine sunulacak.

17 Mart 2017 - 12:41

Kahramanmaraş’ta bir ilk olma özelliğini taşıyan dev rekreasyon alanı bugün hizmete açılıyor. Son yıllarda yeşil alan projelerinde atak üzerine atak yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, şehre nefes aldıracak dev rekreasyon projesini bugün vatandaşın hizmetine açıyor.

 Bu önemli dev eser Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin de katılacağı törende hizmete açılacak. Uzun bir aradan sonra çalışmalarını tamamlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Aliya İzzet Begoviç’in ismini verdiği rekreasyon alanında yeşil alanlarıyla, ağaçlarıyla, yapay göletiyle, su parkıyla, tenis kortu ve basketbol sahası gibi spor alanlarıyla, yürüyüş yollarıyla, çocuk oyun alanlarıyla, japon kalesi, japon bahçesi gibi görkemli piknik alanlarıyla, Ağcalı Rekreasyon alanı Kahramanmaraş'a ve bölgeye yeni ve farklı bir yüz kazandıracak.

Bugün saat 14.00’daki dev açılışa tüm hemşerilerini davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç yeşil alan çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini belirtti.

 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin yoğun çalışmaları sonucu  Gayberli  Mahallesi, Ağcalı Vadisi’nde  215 dönümlük arazi üzerinde yapımı devam eden Aliya İzzet Begoviç Rekreasyon Alanı’nın 40 bin metrekarelik 1. Etap’ı tamamlandı.

Yeşil alanları, ağaçları, biyolojik göleti ve gemili su parkıyla, macera çocuk oyun alanları ve görkemli kamelyalarıyla, kafeterya binası,  yürüyüş yolları, kaykay pisti, Japon kale, tenis kortu ve basketbol sahası gibi spor alanlarıyla şehre nefes aldıracak Aliya İzzet Begoviç Rekreasyon Alanı, örnek bir proje olarak Kahramanmaraş'a ve bölgeye yeni ve farklı bir yüz kazandıracak.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...