Doğa Koleji bursluluk sınavına yoğun katılım

Doğa Koleji bursluluk sınavına yoğun katılım

Kahramanmaraş Doğa Koleji'nin, başarılı öğrencileri yüzde 100'e varan burs oranlarıyla ödüllendirdiği Bursluluk Sınavına yoğun katılım oldu.

16 Ocak 2019 - 03:32

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı ile başarıyı destekliyoruz! 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen ve iki gün süren sınav, Türkiye'nin dört bir yanındaki Doğa Koleji kampüslerinde eş zamanlı olarak düzenleniyor. Rekor başvuru ve yoğun katılımla gerçekleşen sınavda başarılı öğrenciler yüzde 100'e varan eğitim bursundan yararlanacak ve Türkiye'nin en ayrıcalıklı eğitimiyle tanışacak.

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı'na öğrenciler kadar veliler de yoğun ilgi gösterdi. 13 Ocak'ta 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin katılımıyla devam eden sınavlarda misafirlerimizi kampüs lobilerinde Doğa öğrencilerinin resim sergileri karşıladı. Dileyen veliler sınav süresince konferans salonlarında gerçekleşen akademik bilgilendirme ve rehberlik sunumlarına katıldı.

Yüz binlerce öğrencinin katıldığı Ocak Doğa Koleji Bursluluk Sınavı'na göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için teşekkür ederiz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi