Doğa Koleji Kahramanmaraş Kampüsü Açıldı
Reklam

Doğa Koleji Kahramanmaraş Kampüsü Açıldı

Doğa Koleji bilinen eğitim kalitesini Kahramanmaraşlı öğrencilerle buluşturdu. Doğa Koleji Kahramanmaraş kampüs açılış törenine katılan Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “124 kampüs, 485 okul, 8 bin 500 öğretmen, 13 bin 500 çalışanımız ile Türkiye’nin eğitimde lideri olmanın gururunu yaşıyoruz. Biz Kahramanmaraş’a markamızla birlikte eğitim sistemimizi getirdik ” dedi.

05 Ekim 2018 - 19:59 - Güncelleme: 05 Ekim 2018 - 20:14

Eğitim sektöründe bir anlamda standartları belirleyen kurum olarak eğitim kalitesinde başarıyı grafiğini her zaman yukarı taşımayı temel misyon edinen Doğa Koleji, Kahramanmaraşlı öğrenciler ile buluştu.  Kahramanmaraş kampüs açılışına Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle,  okul kurucusu Dr. Halil Gürsoy ile  Doğa Koleji yöneticileri katıldı.

2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak, Kahramanmaraşlı öğrencilerin akademik başarısını artıracak Doğa Koleji Kahramanmaraş kampüsü, şehirde başarı grafiğini yükseltecek.

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “açtığımız kampüsün  büyükşehirlerden farkı olmadığı gibi, akademik başarılarıyla göz dolduran bir okul olacaktır” dedi. Kahramanmaraş Doğa Koleji kurucusu  Dr. Halil Gürsoy ise Kahramanmaraşlı öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sunmaya başladıkları için oldukça gururlu ve heyecanlı olduklarını dile getirdi. 


KAHRAMANMARAŞLI ÖĞRENCİLER DOĞA İLE BAŞARILARINI ARTTIRACAK

Eğitimde kalite ve başarıya odaklanan Doğa Koleji zincirine, Kahramanmaraşlı öğrencilerin de katılmasından çok mutlu olduklarını dile getiren Lüle, “Sağlam adımlarla eğitimdeki yatırımlarımıza devam ederek istikrarı elden bırakmadan büyüyoruz.” dedi. Lüle, Kahramanmaraş’ta yeni açılan kampüsün büyük şehirlerdeki kampüslerden hem fiziki hem de akademik olarak hiçbir farkı olmadığını belirtti. Kahramanmaraşlı öğrencilerin başarı rüzgarlarının Doğa’dan eseceğinin ve  akademik başarılarının  artacağının ise altını çizdi.


Lüle  sözlerine şöyle devam etti:  “124 kampüs,  485 okul, 8 bin 500 öğretmen, 13 bin 500 çalışanımız ile Türkiye’nin eğitimde lideri olmanın gururunu yaşıyoruz. Biz Kahramanmaraş’a  sadece Doğa markasını getirmedik. Markayla birlikte eğitim sistemimizi getirdik. İstanbul’da, İzmir’de, Ankara’da, Antalya’da, Samsun’da ne eğitim, nasıl eğitim veriyorsak, aynısını Kahramanmaraş’a  getirdik. Nitelikli eğitimi burada uygulamaya başladık. Nitelikli eğitim demek, nitelikli insan yetiştirmek demektir. Nitelikli eğitimden kastımız, birinci önceliğimiz, nitelikli öğretmenle, sürekli güncellemeyle öğretmenlerimizi dünyayla entegre bir şekilde eğitimi yürütmek, çocuklarımızı dünya ile entegre etmektir. Öğrencilerin, yeni yetişen gençlerin de ihtiyaçları sürekli farklılaşır. Okullarda öğretilen bilgilerin artık bir kısmı öğretilmez duruma gelir. İki yıl önce öğretilen bilgilerin çoğu artık öğretilmiyor. Çünkü artık onların öğrenme değeri ortadan kalkmıştır. Bu nedenle değişen ve güncellenen her şeyde, ihtiyaçta, öğretmenleri de sürekli her yıl güncellememiz gerekiyor. Eğitimde önemli bir husus da, eğitim materyalleri ve kitaplarıdır. Bizde her yıl mutlaka, bilgiler değişip, ihtiyaçlar farklılaştığı için, çocukların algıları değiştiği için, bütün kaynaklar güncellenir.”


Lüle, “Mutlu çocuk öğrenir, yetişkin olunca da üretir” felsefesiyle ilerlediklerini öğrencilerin başta bilim ve teknoloji olmak üzere kendi dünyalarını keşfetmesini sağladıklarını kaydetti. Lüle, eğitim sisteminde yenilikçi yaklaşımlara dikkat çekerek tüm öğrencilere aynı kalitede öğrenim hakkı tanıdıklarını vurguladı. Doğa Koleji’nin eğitim kalitesini Anadolu’nun her yerinde yaygınlaştıracaklarını belirten Lüle,  “Kahramanmaraş’ta Doğa rüzgarı esecek” dedi.


KAHRAMANMARAŞ DOĞA, BİR OKULDAN DAHA FAZLASINI SUNUYOR

Doğa Koleji’nin eğitim kalitesini Kahramanmaraş’a taşıyan kampüs, 11.000 bin metrekare kapalı, 7500 metrekare açık alana ve 56 dersliğe sahip. Kampüste anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimi veriliyor. Doğa Koleji  Kahramanmaraş kampüsü, geniş sosyal alanları, kapalı ve açık spor salonları, yüzme havuzu, kafeterya, görsel sanatlar, müzik, laboratuvarlar, kodlama-robotik atölyeleri, konferans salonu, drama, dans salonu, 3D dersliği, fen ve teknoloji laboratuvarı, bilgisayar dersliği, ekoloji bahçesi, buz pateni pisti, binicilik ve okçuluk kulübü ile  bir okuldan fazlasını sunuyor. Doğa Koleji Kahramanmaraş kampüsünde, modern eğitim tekniklerini kullanarak ufku geniş, katılımcı, özgüveni sağlam, aydın ve yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştiriyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x