Doğukent’e Yurdagül imzası

Doğukent'e Yurdagül imzası

Hayata geçirdiği projelerle Kahramanmaraş inşaat sektörünün en gözde firması haline gelen Yurdagül İnşaat, Doğukent’te dillere destan bir konut projesine daha imza attı.

21 Kasım 2017 - 08:40

Doğukent anayol üzerinde 7 bloktan oluşan 154 dairelik Orkide Konutları, vatandaşların ilgi odağı oldu. Yeşil alanları, yürüyüş yolları ve sosyal donatı alanlarıyla ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini süsleyen Orkide Konutları, Yurdagül İnşaat’ın tecrübe ve kalitesiyle, “Ben Buradayım” diyor.

Yaptığı mimari çalışmalar, her bütçeye uygun projeler ve söz verdiği inşaatları zamanında teslim etmesiyle müşterilerinin takdirini toplayan Yurdagül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yurdagül başarısının sırrını anlattı. Tüm birikimlerini ev almak için kullanan müşterilerinin hayalini gerçeğe dönüştüren Yurdagül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yurdagül, Doğukent Orkide konutları ile Dulkadiroğlu’nun çehresinin değişeceğini söyledi. 2010 yılında girdikleri inşaat sektöründe binlerce aileyi ev sahibi yaptıklarını kaydeden Yurdagül, “7 yıl önce 10 kişi ile başladığımız bu kutlu yolda şuan 400 çalışanımız mevcut. Yapıp teslim ettiğim daire sayısının notunu tutmadım ama binin üzerinde müşterimin ev hayalini gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Eğer sektörde vaatlerinizi prensipleriniz çerçevesinde verip, kaliteden ödün vermeden zamanında teslim ettiğiniz zaman kısa zaman içerisinde güven artıyor ve taleplere cevap vermekte zorlanıyorsunuz. Biz, firma olarak kırmızıçizgilerimizi bu yönde çizdik.” dedi

Yurdagül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yurdagül, şöyle konuştu: “Çevre ve Şehir Bakanlığı’nın ilgili mevzuat ve yasalarına uygun olarak hazırlanan projelerimizi, hassas ve titiz bir biçimde tarafından hayata geçiriyoruz. Şirketimizin ilk inşaatına kazma vurduğumuzda 10 kişiydik. Bugün baktığınız zaman bünyemizde 400 çalışanımız var. Bunun yanında hizmet aldığımız diğer iş kollarını da buna katarsak binin üzerinde kişiye iş imkânı tanımış oluyoruz. 10 çalışma arkadaşımızla büyük fedakârlık göstererek başladığımız günden itibaren her geçen gün kalitemizi yükselttik. İnşaat sektörü inişli çıkışlıdır, bir firmayı kabullendirmek çok zordur. Biz, müşterilerimize verdiğimiz güven, kaliteli ve zamanında iş teslimi ile çok kısa zamanda sektöre kendimizi kabullendirdik ve üst sıralara doğru çıkmaya başladık. Tamamen kurumsallaşan firmamızda her yıl ortalama 300 daireyi bitirip müşterimize teslim ediyoruz. Firmamızda sağlam temeller üzerine kurulan sistem, vizyonumuz ve misyonumuz eşliğinde hızlı bir şekilde işlemeye devam ediyor. Az önce her yıl 300 ailenin ev hayalini gerçekleştirdiğimizi söylemiştim, şuana kadar bir not tutmadım ama binin üzerinde konut yaparak müşterilerimize sorunsuz teslim ettiğimizi söyleyebilirim.”

Daha mutlu bir yaşam için modern projeler üretme gayreti içinde olduklarını aktaran Yurdagül, Her zaman en üstün kalitedeki ürünü tedarik etmek ve çevreye saygı çerçevesinde daha yeşil projeler inşa etmek istediklerini belirterek; “İş sağlığı ve güvenliği tebliğlerine uygun şantiyelerle takım arkadaşlarımızın güvenli bir ortamda çalışmasını sağlamak temel prensibimizdir” ifadelerine yer verdi.

Kar marjının düşürerek konut yapımını seri bir şekilde yaptıklarını vurgulayan Yurdagül, inşaat firmalarının battığı son yıllarda, ayakta kalmanın sırrı hakkında şunları söyledi: “Geçmiş yıllarda konut satışı çok çok iyiydi. Piyasanın çok iyi olduğu dönemlerde birçok firma yüzde 30’lara varan kar marjıyla konut satarken firmamız kar marjını aşağılarda tuttu. Kar marjını düşük tutmamız ise bize daha çok müşterinin gelmesini sağladı. Küçük kar oranlarıyla seri bir şekilde ihtiyaçlara cevap vermeye çalıştık ve başardık. Şuan seri konut üretimimiz tüm hızıyla devam ediyor. İnşaat sektörü de diğer sektörler gibi inişli çıkışlı grafik çizebiliyor. Önemli olan bu inişli günlerde ayakta durabilmek, mevcudu ve müşterilerinin haklarını koruyabilmek. Biz düşük kar marjı gözeterek yaptığımız seri üretimle hep ayakta kaldık. Bunu çalışanlarımıza da söylerim, işlerin durgun olduğunda mutlaka çarkımız dönmek zorunda. Firmamızda tüm sistem oturdu, kurumsallaştı, seri üretimimiz devam ediyor, bunlara rağmen kar marjımızı yükseltmedik ve aynı ölçüde devam etmemiz işimizin hareketli geçmesine neden oluyor. Biz yaptığımız işin her zaman arkasında durduk ve durmaya da devam edeceğiz.” (HABER-FOTO: ZEKİ DEMİR)

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi