Dulkadiroğlu Belediyesi’nden Eğitim Kültür ve Bilgi Yuvası
Reklam

Dulkadiroğlu Belediyesi’nden Eğitim Kültür ve Bilgi Yuvası

İnşaatı tamamlanan ve açılışa hazırlanan gençlik merkezinde incelemelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, tesisin eğitim, kültür ve bilgi yuvası olacağını söyledi.

16 Ağustos 2018 - 03:41

Sosyal ve kültürel projelerin öncüsü Dulkadiroğlu Belediyesi, inşaatını tamamladığı Gençlik Merkezi’ni hizmete açmaya hazırlanıyor. Son hazırlıkları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Necati Okay, proje ile ilgili basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. Başkan Okay, projenin Kahramanmaraş’ın en büyük gençlik merkezi olma özelliği taşıdığını ifade ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Uzun süredir üzerinde çalıştığımız Dulkadiroğlu Belediyesi’nin en önemli projelerinden bir tanesidir. Burası Kahramanmaraş’ımızın en büyük gençlik merkezidir. Tam olarak 5 bin metrekare kapalı alana sahiptir. Hem ilçemize hem şehrimizin tamamına hizmet verecek stantlarda bir gençlik merkezi  açılış için gün sayıyor. Çok kısa zamanda sizlerle birlikte açılışını yapacağız. Gençlik merkezimizin 5 bin metrelik kapalı alanda neler var; içerisinde şuanda içerisinde bulunduğumuz büyük bir toplantı salonu vari. 220 kişilik her türlü etkinliği yapılabilecek alt yapı burada mevcuttur.”

GENÇLER BU ALANDA HER TÜRLÜ İMKANA SAHİP OLACAK
Başkan Okay, tesisin imkanlarını sıralayarak şunları söyledi: “Girişte fuaye alanımız var maaşımızın en büyük fuaye alanı yaklaşık 750 800 metrekare büyüklüğünde fuaye alanlarımız mevcuttur. 1  kütüphane formatında organize edeceğimiz bir alanımız var. Gençlerimiz için her türlü bilgisayar alt yapısını burada kuruyoruz. Şuanda atölyelerimizde gençlerimiz hayallerine uygun formatları burada yapabilecek. Burası 24 saat gençlerimize hizmet verecek standartlarda bir gençlik merkezidir.  Tüm bölgedeki  gençlerimizi gençlik merkezimize kullanmaya davet ediyoruz. Onların her türlü etüt ders çalışma çeşitli kurslar ve çeşitli etkinlikler yapacağız.  Kısa zamanda açılını yapacağımız gençlik merkezimizin tüm Kahramanmaraşlı gençlerimize armağan ediyoruz.”
Başkan Okay, son olarak gençlik merkezinin kısa bir süre sonra düzenleyecekleri törenle hizmete sunacaklarını söyledi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...