Dulkadiroğlu’nda Şahin Avşaroğlu Dönemi

Dulkadiroğlu'nda Şahin Avşaroğlu Dönemi

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’nin İl Başkanlığına seçilmesinin ardından Debgici’nin yerine kim gelecek sorusu netlik kazandı. Ak Parti Dulkadiroğlu Kurucu İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve son kongrede Dulkadiroğlu İlçesi Medya Başkanı olan Şahin Avşaroğlu ilçe başkanlığına getirildi.

22 Mart 2018 - 03:23 - Güncelleme: 23 Mart 2018 - 01:33

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’nin il başkanı seçilmesinin ardından yerine beklenen bir isim atandı. Kentin başarılı işadamlarından ve Ak Parti davasına gönül vermiş, partinin kurucu yönetiminde yer alan Şahin Avşaroğlu getirildi.

Önceki gün Ak Parti teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın elinden görevlendirme yazısını alan Avşaroğlu Dulkadiroğlu’nun aynı ekibiyle görevine devam edecek.

Kahramanmaraş’ın sevilen ve sayılan isimlerinden biri olan Avşaroğlu’nun yeni ilçe başkanı olarak görevlendirilmesi beklenen bir olaydı.

 

ŞAHİN AVŞAROĞLU KİMDİR?

16.11.1971 Yılında Kahramanmaraş’ta doğdu ilk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. 1994 yıllında Gaziantep Üniversitesi İnşaat Mühendisliği (İNGİLİZCE) bölümünden mezun oldu. 1994 -1996 yılları arasında askerlik vazifesini M.S. B askerlik daire başkanlığında inşaat mühendisi yedek subay olarak yaptı. 1996 yıllında Kahramanmaraş’ta serbest inşaat mühendisi olarak proje, danışmanlık ve kontrollük hizmeti vermeye başladı.  2007 yılında Melşa İnşaat Mühendislik şirketini kurdu. Anahtar teslimi ÖZEL konut inşaatları yapmaktadır. 

AK parti kuruluşundan bu yana gönüllü neferi olarak çalışmış olup;

29.03.2009 yılında belediye meclis üyesi adaylığı, 29.10.2013 tarihinde dulkadiroğlu ilçesi kurulmasıyla birlikte kurucu İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve Tanıtım Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve SKM Başkan Yardımcısı görevinde bulundu. 29.11.2014 Tarihinde Dulkadiroğlu İlçesi 1.olağan kongresinde yönetim kurulu üyesi ve tanıtım medyadan sorumlu başkan yardımcısı görevinde bulundu. 2.12.2017 tarihinde yapılan Dulkadiroğlu ilçesi 2. olağan kongresinde yönetim kurulu üyesi olarak seçilmiş olup halen tanıtım medyadan sorumlu başkan yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.”



YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...