Dulkadiroğlu’nda sosyal tesisler yükseliyor
Reklam

Dulkadiroğlu’nda sosyal tesisler yükseliyor

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin özellikle kırsal mahallelerde başlattığı Sosyal Tesis atağı devam ediyor. Beşenli, Budaklı ve Küçük Nacar mahallelerinde temeli atılan Sosyal Tesislerin inşaat çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

27 Kasım 2019 - 23:33

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin bölgenin sosyal tesis ihtiyaçlarına yönelik başlattığı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Necati Okay’ın “Şehir merkezindeki mahallemize ne hizmet yapıyorsak kırsal mahallemize de o hizmeti kazandıracağız” sözüyle başlayan çalışmalar kapsamında kırsal mahallelere çeşitli sosyal tesisler inşa edildi.
Bu kapsamda toplamda 20 adet sosyal tesisi tamamlayarak hizmete açan Dulkadiroğlu Belediyesi, Beşenli, Budaklı ve Küçük Nacar mahallelerinde yapımını tamamladığı sosyal tesisleri açmaya hazırlanıyor.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, “Bölgemizin kalkınması, gelişmesi ve refah seviyesinin yükselmesi adına çalışmalarımız devam ediyor. Daha önce köy statüsünde olan mahallelerimizin şehir merkezindeki imkanlara sahip olması adına da gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu çalışmalarımız içerisinde çok amaçlı sosyal tesisler de yer almaktadır. Bu sosyal tesislerimiz, düğün salonu, taziye evi, kütüphane, imece alanı, kurs ve çeşitli aktiviteler için kullanılmaktadır. Ayrıca yine kırsal mahallelerimizin ihtiyacı olan sağlık tesisi, okulların fiziki durumu ve spor tesisleri ile ilgili de önemli çalışmalar yapmaktayız. Bu çalışmalarımız artarak devam edecek. Vatandaşımızın daha geniş imkanlara sahip olmaları adına gece gündüz çalışacağız.” Şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...