Dünyaya en büyük mesajı Kahramanmaraş verecek

Dünyaya en büyük mesajı Kahramanmaraş verecek

16 Nisan’da yapılacak referandum çalışmaları çerçevesinde sahadaki yerini alan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu Yeni Hükümet Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret ederek destek istedi.

21 Mart 2017 - 14:55

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve bir grup partilileriyle referandum çalışmalarına Yeni Hükümet Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret ederek devam etti.

Tek tek işyerlerine girerek sohbet eden ve anayasa değişikliğindeki maddelerle ilgili vatandaşları bilgilendiren Reyhanlıoğlu Bugün Gazetesine yaptığı açıklamada, sözde demokrasi koruyucusu Avrupa’ya en büyük mesajın Kahramanmaraş’ta ‘evet’ oylarının sandıkta patlayarak verileceğine inandığını söyledi.

 

16 AYDA BİR HÜKÜMET DEĞİŞTİ

Esnaflara Türkiye’nin geldiği noktayı da anlatan Reyhanlıoğlu Ak Parti döneminde eski sistemin güçlü bir lider olmadığı için arıza vermediğine dikkat çekti. Reyhanlıoğlu, “Türkiye’de 16 ayda bir hükümet değişti. Son yıllarda hatırlayanlar çok iyi bilir, seçilen cumhurbaşkanlarıyla başbakanlar arasında hep sorun yaşandı, kriz çıktı. Koalisyonların ülkemize ne hale getirdiğini bilmeyen yok. Biz yeni sistemle hem koalisyon dönemlerini geride bırakıyoruz, hem de iki başlı yönetime son veriyoruz. Şimdi muhalefet soruyor, Tayyip Erdoğan’dan sonra ne olacak?’ diye. Biz aslında sonrası için bu sistemi istiyoruz zaten. Cumhurbaşkanımızın bulunduğu makam daha üst yetki ve donanıma sahip, Cumhurbaşkanımızın da zaten buna ihtiyacı yok. Sorumsuz bir Cumhurbaşkanından yeni sistemle sorumlu bir cumhurbaşkanı makamı oluşturuyoruz.” Dedi.

 

BATI DA GÜÇLÜ TÜRKİYE’DEN KORKUYOR

Son günlerde Almanya ve Hollanda’nın Türk bakanlarına yaptığı sert uygulamalarını da sert dille eleştiren Reyhanlıoğlu; “geçen haftalardaki Hollanda’nın hem de bayan Bakanımız Fatma Betül Sayan Kaya’ya yaptığını tüm dünya gördü. Bu insanlık dışı uygulamaları karşısında en büyük cevabı halkımız verecektir. Şimdiden batı daha güçlü bir Türkiye’den korktukları için yurt dışında yaşayan gurbetçilerimizle irtibat kurmamızı istemiyor. Fakat onlarda biliyor ki güçlü Türkiye’nin yolu referandumda ‘evet’ten geçiyor.” Dedi.

 

GECE GÜNDÜZ SAHADAYIZ

Milletvekili Reyhanlıoğlu 16 Nisan’a kadar gece gündüz sahada yer alarak vatandaşlara yeni anayasa paketini anlatmaya devam edeceklerini belirterek Kahramanmaraş’ın Türkiye’de birinci çıkacağına inandığını söyledi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...