Ecel Kapıyı Halı sahada çaldı

Ecel Kapıyı Halı sahada çaldı

Afşin-Elbistan Linyitleri (AEL) İşletme Müdürlüğünde ustabaşı olarak çalışan madenci halı sahada geçirdiği kalp krizinin ardından 5 gün sonra hayatını kaybetti. Sevilen ve saygı duyulan biri olarak tanınan AEL Personeli Salih Kuş, gözyaşları arasında toprağa verildi.

26 Mart 2017 - 17:51

Üzücü olay Elbistan’da bir halı sahada meydana geldi. Arkadaşları ile halı sahada maç yapan AEL personeli Salih Kuş (47) maç sonrası fenalaşarak yere yığıldı. Yardım istenen 112 Acil Servis tarafından Elbistan Devlet Hastanesine kaldırılan talihsiz ustabaşının kalbinin durduğu tespit edildi.

Doktorların başarılı müdahalesi sonucu yeniden kalbi çalışan ve hayata dönen Salih Kuş, Kahramanmaraş’a sevk edildi. Tedavi gördüğü Kahramanmaraş’ta 5 gün dayanabilen talihsiz işçi, yapılan tüm tedavilere karşı yaşam savaşını kaybetti. İşletme Müdürlüğünde ve çevresinde saygı duyulan bir konumsa sahip olan ve sevilen kişiliği ile tanınan evli ve 2 çocuk babası Salih Kuş’un cenazesi Elbistan’a getirilerek, ailesi, yakınları ve mesai arkadaşlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x