Eda Optik görkemli törenle açıldı

Eda Optik görkemli törenle açıldı

Gözlükte kendini ispatlamış dünya markalarını Kahramanmaraş’ta müşterisine sunan Eda Optik görkemli törenle hizmete açıldı. Azerbaycan Bulvarı Arıkan Otel bitişiğinde açılan Gözlük mağazasının açılışına yoğun katılım oldu. Dünyaca ünlü markaları uygun fiyatlara müşterisiyle buluşturan Eda Optik düzenlenen görkemli törenle Kahramanmaraş’ın beğenisine açıldı.

19 Mayıs 2018 - 02:14

Arıkan Otel bitişiğinde her bütçeye göre gözlüklerini müşterisinin beğenisine sunan Eda Optik’in Sahibi Edanur Bağcı, vatandaşlara çağrıda bulunarak yaz ayının başlamasıyla özellikle güneş gözlüğü kullanımının artacağını, dolayısıyla da göz sağlığını korumak için sahte gözlüklerden kaçınmalarını istedi. Bağcı, “Dünyanın en ünlü markalarını getirip müşterilerimize sunuyoruz. Yeni açılmamıza rağmen özellikle yaz ayının başlamasıyla gözlük satışlarımızda hareketlilik var. Açılış nedeniyle özel kampanyalar yaparak çok büyük indirimler uyguluyoruz. Ayrıca dereceli gözlük almak isteyen müşterilerimize de açılış nedeniyle fiyatlar kolaylık sağlıyoruz.” Dedi.

Kızını açılışta yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Abdurrahman Bağcı da bu sektörün kızının hayali olduğunu ve kızının hayalini hayata geçirmekten mutlu olduğunu söyledi. Bağcı; “kızımla gurur duyuyorum. Tahsilini bu yönde yaptı ve ticaret hayatına atıldı. Başarılı olması temennisinde bulunuyorum. Ayrıca açılışta bizi yalnız bırakmayan başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza, ilçe belediye başkanlarımıza ve tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” Dedi.

Eda Optik’in açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise gözlükleri inceleyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Açılışa Başkan Erkoç’un yanı sıra Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütü Başkanları, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi