Elif Ana Ölümünün 27. yıl Dönümünde mezarı başında...
Reklam

Elif Ana Ölümünün 27. yıl Dönümünde mezarı başında anıldı

Alevi kültüründe saygın bir yere sahip olan ve halk arasında "Elif Ana" olarak bilinen Elif Sugan, ölümünün 27. yıl dönümünde Pazarcık ilçesi Akdemir mahallesindeki mezarı başında anıldı.

31 Ekim 2018 - 08:11

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan anma etkinliği ilk olarak Elif Ana’nın hayatı ve örnek kişiliği anlatıldı.

Anma etkinliğinde açılış konuşması Elif Ana’nın oğlu Mehmet Ocak tarafından gerçekleşti. Mehmet Ocak’ın açılış konuşmasının ardından Vali Vahdettin Özkan bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Vali Özkan’nın konuşmasının ardından TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç bir konuşma gerçekleştirdi.

İçişleri Komisyonu Başkanı Güvenç’in konuşmasının ardından anma etkinliği Milletvekili Öztunç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve İlçe Müftüsü Celal Sürgeç’in konuşmalarıyla devam etti.

Yapılan konuşmaların ardından anma etkinliği, türkü dinletisi ve semah gösterisinin ardından yemek ikramıyla son buldu.

Düzenlenen anma etkinliğine; Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Celalettin Güvenç, İmran Kılıç, Chp Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Jandarma Kıdemli Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, İl Müftüsü Celal Sürgeç, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, iş adamları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x