Erdal Alpaslan imzayı attı

Erdal Alpaslan imzayı attı

Temsilcimiz Kipaş Kahramanmaraşspor, Teknik Direktör Erdal Alpaslan ile sözleşme imzaladı.

02 Aralık 2017 - 02:50

Teknik Direktör Erdal Alpaslan, Kipaş Kahramanmaraşspor Kulüp Binasında Kulüp başkanı Fatih Mehmet Ceyhan'ında hazır bulunduğu imza töreninde kendisini Kahramanmaraşspor'lu yapan sözleşmeye imza attı. Teknik Direktör Alpaslan, imza töreninde yaptığı açıklamada, Kahramanmaraşspor'da başarılı olacağına inandığını söyledi.

 

“YOLUMUZ DOĞRU, YÜKÜMÜZ AĞIR”

Kipaş Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “Kendisi daha önce Kipaş Kahramanmaraşpor’da çalışmış bir hocamız. Burada kendince yarım bıraktığı bir hikayesi vardı. İnşallah hep birlikte el ele bunun burada hedeflerimiz doğrultusunda devam ettiririz. Artık 1 milyon nüfuslu şehrimize yakışan hedeflerimiz var. Yaklaşık 50 yıllık bir geçimi, tarihi olan bir camia her zaman üst ligler için oynamalı ve iddialı olmalı. Bu amaçla bu mentaliteyi yerleştirmek istiyoruz. Kısacası yükümüz ağır yolumuz doğrudur. Bazen istenilmeyen olaylar oluyor. İnandığımız bir kadromuz var inşallah Hocamızla birlikte yola devam edeceğiz. Erdal Hocamın, karakterini, disiplini biliyoruz.  Erdal hocamızda bu noktada, hırslı, çalışan, işini seven ve bölgeyi de iyi tanıyan biri. Aynı zamanda son 12 yıldır da Türkiye’de aralıksız çalışabilen bir hocamız. İnşallah bu atacağımız bu imza uzun süreli olur. Niyet halis, akibiyet halis. Bizim pes etme gibi, geri vitesimiz yok. Allah’ın izni ile yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

“BİZ KENDİSİNİ FAZLASI İLE GÜVENİYORUZ”

Türk Futboluna 12 yıl aralıksız hizmet etmenin kolay olmayacağını ifade eden Ceyhan, “Bu tecrübe ve çalışmalar kolay bir iş değil. Biz kendisini fazlası ile güveniyoruz. Kendisi zaten takımımızdaki oyuncularımızın da çoğunu tanıyor. Kimi ile daha önce çalışmış ve birlikte olmuş veya rakip olarak karşılaşmış bir hocamız. Bu anlamda takımı ve şehrimizi tanıdığına, bildiğine ve beklentilerin neler olduğuna inandığımız bir hocamız. Şehrimizin değerlerine ve takımımız yapısına uygun bir hocamız olduğu için tercihimizi kendisi ile yaptık. Allah her iki taraf içinde hayırlı uğurlu eyler inşallah” dedi.

 

“BİR OLURSAK BU YÜKÜ AYAĞA KALDIRIRIZ”

İmza töreninde konuşan Teknik Patron Alpaslan, “Tekrar Kahramanmaraş’ta olmaktan çok mutluyum ve gurur duyuyorum. Kahramanmaraş benim için çok değerli bir il ve bende çok farklı yeri var. Burada çok güzel hatıralarım var. Sonuç itibari ile bu şehre karşı çok farklı bir zafımız var. Başkanımızın bir telefonu ile buraya çıkıp geldim. Buradaki durumu analiz edip takımı yukarı taşımanın yollarını arayacağız. Biz işine aşık, işini seven bir insanız. Burada benim istirahım taraftarlar kötü günde takım ile tek çatı altında olur destekler. Birlik beraberlik içinde başarıya ulaşalım. Bir olalım düşüncesindeyim. Bunu taraftarlardan bekliyorum. Burası Kahraman şehir, birlik beraberlikle başarıya ulaşırız. Ben inanıyorum. Bu imzanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bende Türk futbolunda aralıksız 12-13 yıl hizmet etmiş, özellikle çok çeşitli takımlarda çalışmış bir teknik adam alarak, bilgi birikimimizi, mesaimizi, bütün varımızı yoğumuzu, ekibimizle beraber mevcut durumu daha da yukarılara taşımak için, hem oynayanı, hem seyredeni daha iyi futbol izletmek için strateji içerisinde olmaya çalışacağız. Allah her iki tarafı da utandırmasın ve herk iki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun. Başkanımızın, yönetimimizin şahsıma gösterdiği teveccühten dolayı da kendilerine de çok teşekkür ediyorum. Bundan sonrada artık sizler sahadaki çalışmalarımız ve mücadelelerimiz ile başarımız ile değerlendireceksiniz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x