“Erken müdahalede multidsipliner açıdan riskli bebek”

“Erken müdahalede multidsipliner açıdan riskli bebek”

SANKO Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından “Erken Müdahalede Multidsipliner Açıdan Riskli Bebek” konulu sempozyum düzenleniyor.

25 Mayıs 2019 - 05:18

SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde 28 Mayıs 2019 Salı günü düzenlenecek sempozyumda SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Ünal Sarıkabadayı “Neonatalog Gözüyle Riskli Bebek”, Gazi Üniversitesi Çocuk Nörolojisi’nden Prof. Dr. Kıvılcım Gücüyener “Riskli Bebeklerde Nörolojik Değerlendirme”, Hacettepe Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Fakültesi’nden Prof. Dr. Akmer Mutlu “Riskli Bebeklerde Nöromotor Değerlendirme”, Dokuz Eylül Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden Dr. Fzt. Sevil Üzer “Riskli Bebeklerde Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesinde Bir Gün”, Gazi Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden Doç. Dr. Bülent Elbasan “Riskli Bebeklerde Erken Müdahale Yöntemleri”, SANKO Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Uzm. Fzt. Hatice Adıgüzel “Riskli Bebeklerde Aile Eğitimi” konularında sunumlar yapacak.

28 Mayıs 2019 Salı günü, 13.00 – 17.30 saatleri arasında gerçekleşecek sempozyuma, dileyen herkes katılabilecek.

SANKO ÜNİVERSİTESİ

2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp, Hemşirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanlarında yüksek lisans ve Biyoistatistik alanında Doktora eğitimleri veriliyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü