Erkoç, ’’Ülkemize güneş çok güzel doğdu’’

Erkoç, ''Ülkemize güneş çok güzel doğdu''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Partinin zaferi ile sonuçlanan 24 Haziran Seçimleri sonrasında basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

29 Haziran 2018 - 02:27

AK Partinin dev zaferi ile sonuçlanan 24 Haziran seçimleri sonrasında halkın kendi oyları ile seçtiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  şimdi de halkın seçtiği ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin ilk Cumhurbaşkanı olarak tarihe geçti. Kahramanmaraş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği oylar ile Türkiye genelinde derece yaptı.

Kahramanmaraş'ta yaptığı başarılı çalışmalar ile AK Partiyi halka sevdiren, verdiği vaatleri bir bir yerine getirerek vatandaşların büyük takdirini toplayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise zafer sonrası basın mensupları ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

''KAHRAMAN MİLLETİMİZ TARİHİ BİR KARAR VERDİ''

Haftaya zafer ile güzel bir şekilde başlandığını belirten Başkan Fatih Mehmet Erkoç, ''Çok güzel bir haftaya başladık. Ülkemize güneş çok güzel doğdu. Pazar günü kahraman milletimiz tarihi bir karar verdi. Bence Türk tarihinin en önemli kararlarından, en önemli noktalarından bir tanesi, Pazar günü olan seçimdi'' dedi. 

Başkan Erkoç daha sonra sözlerine şöyle devam etti; ''Saygıdeğer Cumhurbaşkanımıza, milletin adamına, millete kendini adamış vâkıf etmiş güzel insana hem Kahramanmaraş’ımızda tarihi bir destek verildi hem de Türkiye genelinde destek verildi. Saygıdeğer milletimiz partimizi çok büyük bir destekle mecliste birinci parti yaptı.''

Kahramanmaraş’ın siyasetçileri olarak Milletimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz diyen Erkoç, ''Siyasetçiler olarak müteşekkiriz. Çünkü biz hem belediye başkanıyız hem de Kahramanmaraş’ımızı temsil eden siyasi bir aktörüz. Sorumluluğumuz daha da arttı, omuzumuzdaki vebal sorumluluk daha da arttı. Bunun bilincindeyiz ve milletimizin bu vermiş olduğu sinerji ile daha da çok koşturacağız.''

Daha büyük işler yapacağını belirten Başkan Erkoç, ''Hep beraberce bu seçim sonucu Türkiye’mize gönül coğrafyamıza hayırlı uğurlu olsun. Bu güzel sonuçtan dolayı Kahramanmaraş’a minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Kahramanmaraş’ımıza hizmet etmekten onların belediye başkanı olmaktan duyduğumuz onur ve şerefi ifade etmiştik bir kez daha ifade ediyoruz 21’inde yapılan mitingde yalnız bırakmadılar meydan da, saygıdeğer Cumhurbaşkanımızı bağrına bastılar. Kahramanmaraş ruhu çok önemli, Türkiye’mizin geleceği için çok önemli. Hamdolsun Türkiye’mizi şahlandıran ruh diyelim. Saygılarımı sunuyorum ve çok teşekkür ediyorum'' ifadeleri ile sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x