Es-Seyyid Osman Hulisi Efendi Vakfı Kermes açtı
Reklam

Es-Seyyid Osman Hulisi Efendi Vakfı Kermes açtı

Merkezi Malatya Darende İlçesinde bulunan Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı, ülke genelinde daha çok insana yardım elini uzatabilmek amacıyla Türkiye genelinde kermes düzenleyerek (hayır çarşısı) açılışları yaptı. Vakıf, Kahramanmaraş Kıbrıs Meydanı Çuhadar İşhanı altında da kermes açtı.

27 Nisan 2017 - 13:05

Kermes açılışına; Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Onikişubat belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Dulkadiroğlu Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mehmet Dündar, Vakıf yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesi dualar edildi ve açılış kurdelesinin ardından misafirler kermesi gezdi.

Hulusi Elendi Vakfı tarafından yapılan basın açıklamasında, Her Canlıya Hizmet felsefesi ile kurulan Vakfın, ülke genelinde Vakfın Hanımlar Kolu olan Şefkat Gülleri tarafından kermes açılışı gerçekleştirdi. Yıl içerisinde vakıf gönüllüsü bayanların el emeği göz nuru ile hazırladıkları eşyalar ve iş adamlarının yaptıkları aynı bağışlarla yapılacak kermeslerden elde edilecek gelir ile ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere yükseköğrenim, ortaöğrenim ve barınma bursu verileceği, sosyal tesis inşaat ve tadilatlarının yapılacağı, kimsesiz, dul ve yetimlerin yakacak, giyecek ve yiyecek ihtiyaçlarının karşılanacağı, sağlık kuruluşlarına tıbbi cihaz, tefrişat vs. konularda destek olunacağı, yaşlı, yatalak ve maddi imkânı olmayanlara sağlık taraması ve ilaç için maddi yardımla birlikte sıcak yemek yardımında bulunulacağı belirtildi.

Kermesler, bay, bayan, çocuk hazır giyimi, ayakkabı, çeyiz, gıda, zücaciye,  el sanatları, kırtasiye gibi birçok çeşit ve güler yüzlü Vakıf gönüllüleri ile hayra vesile olacak gönül dostlarını bekliyor” denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...