Esenyurt’ta Kahramanmaraşlılar İftarı

Esenyurt’ta Kahramanmaraşlılar İftarı

İstanbul’un Trakya bölgesinde yer alan metropol ilçelerinden Esenyurt’ta yaklaşık 9 ay önce kurulan MARAŞ YURT DERNEĞİ Esenyurt ve çevre ilçelerde yaşayan Kahramanmaraşlıları 22 Mayıs Salı akşamı Mehter Çeşme Gaziler Parkında Ramazan İftarı sofrasında buluşturacak.

19 Mayıs 2018 - 04:33

Gazetemiz muhabiri ve 46 tv koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı’ya bu yıl ilkini düzenleyecekleri ve her sene geleneksel olarak yapacakları Ramazan İftarı hakkında açıklamalarda bulundu.  Açıklamasında MARAŞ YURT DERNEĞİ Başkanı Ali Uslu; İstanbul’un şehir merkezine uzak oluşumuz ve derneklerimizin de genelde şehir merkezinde olması hasebiyle Esenyurt merkezli olarak yaklaşık 9 ay önce derneğimizi kurduk. Lansmanını görkemli bir gala ile yemekli ve memleketimizin önemli seslerinin konserleriyle yaptık. Esenyurt ve çevre ilçelerde yoğun bir şekilde Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz yaşamakta. Biz hemşehrilerimizin sesi, gücü olmak için çıktığımız bu yolda Mübarek Ramazan Ayında İftar programımızla bölgemizde yaşayan Kahramanmaraşlıları iftar soframızda buluşturmak istiyoruz. MARAŞ YURT DERNEĞİ Başkanı ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte 22 Mayıs 2018 Salı Akşamı Mehter Çeşme Gaziler Parkı Esenyurt adresinde vereceğimiz iftar soframızı şereflendirmek isteyen tüm sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticilerimizle birlikte bürokratlarımızı işadamlarımızı ve sizleri davet ediyoruz dedi.

Başkan Ali Uslu: Mehter Çeşme Gaziler Parkı içerisinde Ramazan Şenliklerinde MARAŞ YURT DERNEĞİ olarak stantta açıyoruz.Tüm hemşehrilerimiz Ramazan ayı boyunca ziyaret edebilir dedi.

 

ESENYURT KAHRAMANMARAŞLILAR İFTARI

Tarih: 22 Mayıs 2018
Yer: Mehter Çeşme Gaziler Parkı/Esenyurt
LCV: 0535 763 76 39 Ali Uslu (Maraş Yurt Dernek Başkanı)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x