Estee Lauder’in Melekleri Kahramanmaraş’ta

Estee Lauder’in Melekleri Kahramanmaraş’ta

Dünyanın en büyük kozmetik firmalarından olan ayrıca yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettiren Estee Lauder, Kahramanmaraş’ta tanıtım yaptı. Sürekli olarak Boyner mağazasının içinde bulanacak Estee Lauder, otellerde ise tanıtım günleri düzenliyor.

25 Nisan 2017 - 15:06

Kozmetik sektörünün en etkin isimlerinden olan, ürünleri ile müşteri memnuniyetini en öne planda tutan ayrıç çocuklar için sosyal sorumluluk projeleri üreten Estee Lauder, Kahramanmaraş’ta şube açtı. Tanıtım günleri için bir otelde stant açan Estee Lauder güzellik uzmanları, bayanları baştan aşağı yeni ürenler ile donattı.


Yenilikçi, şıklık, lüks ve üstün kalite konusunda dünya çapında ün kazanmış Estee Lauder ürünlerini Kahramanmaraşlının beğenisine sundu.1946 yılında kurulan teknolojik açıdan gelişmiş, yenilikçi, şıklık, lüks ve üstün kalite konusunda dünya çapında ün kazanmış Estēe Lauder ürünleri Kahramanmaraş’ta Boyner mağazasında satışa sunuldu.


Estēe Lauder Anadolu Bölge Müdürü Berna Taptap, “Kahramanmaraş’ta Estēe Lauder markası olarak bir tek lokasyonda yer alıyoruz. Oda Boyner Mağazasında. Bugün neden varız neden bu oteldeyiz derseniz eğer, Re-Nutriv içerik olarak çok büyük bir ürün. Bu lüksü bu otelde müşterilerimize sunmak istedik. Ekibim ve ben gün boyunca özel uygulamalarımızla burada müşterilerimize hizmet verdik” dedi


Estēe Lauder Eksperi Emine Akyılmaz, “Yaklaşık 4 dört yıldır bu şirkette çalışıyorum. Estēe Lauder lüks bir marka konforlu ve güvenirliği çok yüksek bir ürün. Kahramanmaraşlılara bir defa da olsa denemelerini öneririm. Sonrasında zaten vazgeçemeyeceklerine inanıyoruz. Estēe Lauder Eksperi Nilüfer İşler, Kadınlar her zaman en iyisini ve en ilkini yapıyor” şeklinde konuştu.


Kahramanmaraş’ta düzenlenen tanıtım günlerine, Estēe Lauder Anadolu Bölge Müdürü Berna Taptap, Estēe Lauder Eksperleri Emine Akyılmaz, Nilüfer İşler, Hayriye Altuntaş, ve Müjde Harun katıldı. (HABER-FOTO: ZEKİ DEMİR)



YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...